Atanamayan sağlık çalışanlarının eylemini destekliyoruz

Atanamayan sağlık çalışanlarının eylemini destekliyoruz

Türk Sağlık Sen Haberi: 11 Nisan’da Ankara’da atanamayan sağlık çalışanlarının gerçekleştireceği eyleme Türk Sağlık-Sen olarak destek vereceğiz.

Ataması yapılmayan 250 bin sağlık çalışanı adına 12 Mart 2015 günü Sağlık Bakanlığı önünde basın açıklaması yapılmış ve Tüm sağlık çalışanlarına kadro elde edene kadar mücadelenin devam edileceği ilan edilmişti.

Sorunları çözülmezse bir dahaki sefere binlerce ataması yapılmayan sağlık çalışanının Ankara’da olacağı kamuoyuna duyurulmuştu.

Üzerinden epey zaman geçmesine karşın taleplerin dikkate alınmadığından ve Taşeron’a dur diyebilmek adına 11 Nisan 2015 tarihinde Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek olan ataması yapılmayan yüzlerce sağlık çalışanı Ankara’da buluşup taleplerini bir kez daha dile getirecekler.

Ağır iş yükü altında fazla çalışma nedeniyle mağdur edilen mevcut çalışanların iş yükününde hafiflemesini sağlayacak ve binlerce genç meslek mensubu sağlık çalışanlarının iş sahibi olması adına Türk Sağlık Sen Genel Merkezi olarak bu eyleme destek veriyoruz.

Bu zorlu süreçte atama bekleyen bütün sağlık çalışanlarını birlik olmaya davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.