Aktif-Sen'den Adliye Önünde Eylem

Aktif-Sen'den Adliye Önünde Eylem

Son dönemde yaşanan haksız ve hukuksuz uygulamaların kamuoyuyla paylaşılması amacıyla 13 Aralık 2014 tarihinde Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yaptık.

Aktif Eğitim-Sen tarafından yapılan açıklama:

Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Öztürk, Yusuf Gül, Seyit Mehmet TEZCAN ve Selim Biçer, Ankara, Konya, Eskişehir, Kırşehir, Çankırı, Kırıkkale, Çorum, Aksaray şube başkan ve yöneticileri ile çok sayıda üyemizin katıldığı basın açıklaması ile son dönemde insan hakkı ihlallerine, hukuksuzluklara, baskılara, zorbalıklara, zulümlere karşı direnmeye devam edeceğimizi tüm kamuoyu ile paylaştık.

Genel Başkan Yardımcımız Osman Öztürk meydanda yaptığı açıklamada: “Evrensel hukuk ve Anayasa hiçe sayılarak milyonlarca öğrencimizin yararlandığı eğitim yuvaları ve dershaneleri kapatan yasalar çıkarılmış, binlerce insanı işsiz ve çaresiz bırakacak kararlar alınmıştır.” dedi.
Öztürk: “Aktif Eğitimciler Sendikası  olarak, bu onurlu, haklı, vicdanlı mücadelenin daima arkasında ve yanında olacağız. Üyelerimizden ve aziz milletimizden aldığımız güçle gerçekleri korkmadan söyleyecek ve asla susmayacağız.” şeklinde açıklamalarda bulunarak kamuoyunu bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum