Yurtdışı eğitim Fuarı başlıyor!

Yurtdışı eğitim Fuarı başlıyor!

Mezunlarına dünyanın en yüksek maaşlarını kazandıran okullar Türkiye'ye geliyor!!

Türkiye'de yapılmakta olan en büyük yurtdışı eğitim fuarı organizasyonu olma özelliği taşıyan International Education Fairs of Turkey (IEFT), bu yıl Kuzey Kıbrıs'ta Eğitim günleri ile start alacak ve Türkiye'de 4 ayrı ilde ücretsiz olarak düzenlenecek.


Mezunlarına Nobel, Plutzier, ödülleri kazandırmış, önemli siyaset adamları, devlet başkanları, cumhurbaşkanları yetiştirmiş, dünyaya saygı duyulan sanat, spor, bilim ve düşünce insanları kazandıran önemli okulların katıldığı 15. (IEFT)Yurtdışı Eğitim Fuarları Türk gençlerinin geleceklerini belirlemelerine yardımcı olacak. Mezun olduktan çok kısa bir süre sonra iş bulunabilen ve dünyanın en yüksek maaşlarını kazandıran okulları buluşturan bu çok özel fuar 25 Mart'ta Kuzey Kıbrıs'ta, 27- 28 Mart'ta İstanbul'da, 31 Mart'ta Ankara'da, 2 Nisan'da Adana'da, son olarak da 4 Nisan'da İzmir'de ziyaretçilerine şaşırtıcı fırsatlar ve özel avantajlar sunacak. 15. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları'nda dünyanın en iyi üniversiteleri buluşacak.. Yurtdışında eğitim görmek isteyenlerin dört gözle bekledikleri fuarda bu kez İngiliz okulları ağırlıkta.

Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerden gelen seçkin üniversite, kolej, dil okulu ve lisenin özel olanaklarını sunduğu IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarının her birinde farklı bir ülke ağırlıklı olarak yer alıyor ve bu ülkenin en özel okulları çok özel fırsatlarını ve kampanyalarını Türk öğrencilere sunuyorlar. Bu kez İngiliz eğitim kurumlarının ağırlıkta olduğu 15. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları rekor düzeyde yabancı okulların katılımını sağlayarak da bir ilke imza atıyor; 22 ülkeden 150'nin üzerinde eğitim kurumu…

En önemli eğitim kurumlarını Türkiye'de bir araya getirecek olan 15. (IEFT)Yurtdışı Eğitim Fuarı, katılan okulların pek çok öğrenciye tanıdığı burs imkanları ile adeta bir eğitim festivali havası yaşatacak. Eğitim kurumlarının sunduğu öyle kampanyalar var ki adeta Türkiye'de öğrenim görmek daha pahalı hale geliyor. Sadece üniversite ya da yabancı dil öğrenme hayali kuranların değil yurtdışında staj, daha geniş iş olanakları ve kariyer imkanı arayanlara da fırsatlar sunan bu çok özel fuar, bu yıl çok özel kampanyalar ve geniş burs imkanları ile hemen herkesin hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olacak.

Öğrencilerin yanı sıra ailelerin de yabancı dil avantajı sunduğu için tercih ettiği yurtdışı okullar, 15. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarlarına temsilcileri ve tercümanları ile katılıyor, eğitimlerinden, kampanyalarına, sundukları iş ve sosyal olanaklarından, burslarına kadar yurtdışına gitmeyi düşünlerin kafalarındaki tüm sorulara yanıt veriyor. Bu okullar eğitim vermenin yanı sıra, İspanyolcadan İngilizceye, Almancadan Fransızcaya kadar birçok dili, konuşuldukları ülkede öğrenme şansı sunuyor.

15. IEFT Yurtdışı Eğim Fuarları'nda; lisans, yüksek lisans, doktora, dil okulları, yaz okulları, sertifika, diploma, staj, lise eğitimi, Work&Travel ve burslu yurtdışı eğitim konularında, üniversite ve kolej temsilcilerinden bilgi alınabilecek, ücretsiz yurtdışı eğitim seminerlerine katılabilinecek. Ayrıca, British Council, DAAD, Fulbright, Austrade gibi ülkelerin eğitim ve kültür ateşelikleri tarafından öğrencilere ve velilerine bilgi verilecektir.


Dünyanın alanında “En” lerini buluşturan 15.IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları yer ve tarihleri:

FUAR TAKVİMİ

25 Mart 2009 K.Kıbrıs Hidden Garden Center 13:00 – 17:00
27 – 28 Mart 2009 İstanbul Hilton Otel 12:00 – 18:00
31 Mart 2009 Ankara Sheraton Otel 12:00 – 18:00
2 Nisan 2009 Adana Hilton Otel 12:00 – 18:00
4 Nisan 2009 İzmir Hilton Otel 12:00 – 18:00

Halka açık ve ücretsiz olan fuarlar, 12:00 - 18:00 (Kıbrıs 13:00-17:00) saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. Katılımcıları; burs ve çeşitli etkinliklerin beklediği fuarlarla ilgili detaylı bilgi ve online davetiye için www.ieft.com.tr adresinden veya 0 212 244 42 13 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.