Yurt ücretlerine yüzde 300 zam! Üniversite yönetimine tepki yağıyor!

Yurt ücretlerine yüzde 300 zam! Üniversite yönetimine tepki yağıyor!

Ege Üniversitesi öğrencileri tarafından kullanılan ve Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü olarak da bilinen Ege Üniversitesi Öğrenci Yurdu ücretlerine zam geldi. Yeni öğretim yılında, daha önce çift kişilik odada kişi başı 1480 TL olan ücret 6 bin TL'ye...

Ege Üniversitesi öğrencileri tarafından kullanılan ve Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü olarak da bilinen Ege Üniversitesi Öğrenci Yurdu ücretlerine zam geldi. Yeni öğretim yılında, daha önce çift kişilik odada kişi başı 1480 TL olan ücret 6 bin TL'ye yükseltilirken, üç kişilik odada ise kişi başı 1250 TL olan ücret 5 bin TL olarak belirlendi.

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'nde, 2024-2025 öğretim yılı için yurt ücretlerine zam yapıldı. Daha önce 1480 TL olan çift kişilik oda ücreti, yeni dönemde kişi başı 6 bin TL'ye yükseltildi. Üç kişilik odalar için ise kişi başı 1250 TL olan ücret, 5 bin TL'ye çıktı. Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'nün resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre, çift kişilik oda için depozito kişi başı 6 bin TL, üç kişilik oda için ise kişi başı 5 bin TL oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum