Yasak aşk iddiası

Yasak aşk iddiası

Antalya Vali Yardımcısı Hasan Özhan'ın 39 yıllık eşi Meliha Özhan, kocasının, kendisine bağlı bir birimde memur olan F.A. ile gizli aşk yaşadığını öne sürerek boşanma davası açtı

Antalya Vali Yardımcısı Hasan Özhan'ın 39 yıllık eşi Meliha Özhan, kocasının, kendisine bağlı bir birimde memur olarak görev yapan F.A. ile gizli aşk yaşadığını öne sürerek boşanma davası açtı.
İlişkiyi öğrendikten sonra eşinden dayak yediğini, bıçakla kovalandığını iddia eden Özhan, ayrı yaşadığı eşinin 4. Aile Mahkemesi'nin hükmettiği 1000 liralık tedbir nafakasını ödemediği için maaşına haciz işlemi başlattı.
Özhan (55), 4. Aile Mahkemesi'ne açtığı boşanma davasında 6 sayfalık yaşam öyküsü yazdı. Ankara'da yaşarken Erzincan'dan köylüsü olduğu için öğrenciyken evlerinde kalan Özhan'ın teklifini kabul edip 16 yaşında evlenen Meliha Özhan, hayatını okulunu bırakıp eşine, Hakan ve Dilek adlarını verdiği iki çocuğuna adadığını belirtti.
Antalya'ya taşındıktan sonra beyin ve mide ameliyatı geçirdiğini kaydeden Özhan, kendisini ziyarete gelen opera sanatçısı oğlu Hakan'ın, 60 yaşındaki babasının valilik bünyesindeki AB Proje Merkezi'nde memur olan F.A. (36) ile mesajlaştığını ortaya çıkardığını anlattı.
Özhan, “Hakan mesajları tesadüfen okumuş. Babasının beni aldattığını öğrenince çok bozulmuş. Kadını telefonla arayarak babasının peşini bırakmasını istemiş. O kadın, 'Benim bir ayağım Avrupa'da. Bana erkek mi yok? Babanız peşimi bırakmıyor' demiş. Aşkı telefon mesajlarından öğrendik” dedi.

'Yüksel'in hanımına anlattım'
Eşinin, ilişkisini öğrendikten sonra bunu Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'in eşi Emine Yüksel ile paylaştığını belirten Özhan, şöyle devam etti:
“Vali Bey konuşursa biraz kendisine çeki-düzen verir diye düşündüm. Bu konuşmamız Vali Bey tarafından kendisine iletilmiş olmalı ki eve geldiğinde çok sinirliydi. Temizlikçi kadının parasını istedim. Bana 'Para vermiyorum, çalış öde. Valinin hanımını ara, sana o para versin. Ben kendime site içinde küçük bir ev buldum. İmam nikâhı kıyıp oturacağım. Sen de kendine bir ev bak. 60-70 bini aşmasın' dedi. Bana saldırdı. Tekme tokat dövmeye başladı. Masanın altına girebildim. Bıçakla kovalamaya başladı. Kapı komşumuza sığındım. Polise gidemiyorum, zaten polisin amiri.”
“Babaları vali yardımcısı olduğu için çocuklarım benim tüm bu olayları sineye çekmemi istiyorlardı. Bunu yapmadığım için onlarla da aram açıldı” diyen Meliha Özhan, şöyle devam etti: “Ev için sürekli para harcıyorum. Altınlarımı sattım. Artık satacak bir şeyim kalmadı. Eğer hacizle bile nafakamı alamazsam aç kalırım.”

'Can güvenliğim kalmadı'
Meliha Özhan, haberlerin internet sitelerinde yayınlanmasının ardından tehdit edildiğini ileri sürdü. Kendisini, Almanya'dan aradığını söyleyen bir kadının 'Seni topuklarından vurduracağım o..... Seni öldürteceğim' dediğini belirten Meliha Özhan, polis merkezinden çıkışta, “Can güvenliğim kalmadı. Haber yayınlandıktan sonra adeta herkes üzerime çullandı” dedi.



İpe sapa gelmez iddia...
Vali Yardımcısı Özhan ise eşiyle ayrılma noktasında olduklarını belirterek, “Kendisinin bazı psikolojik sorunları olduğu için birtakım ipe sapa gelmez iddialar ortaya atıyor. Çocuklarım da bu iddiaların doğru olmadığına şahit” dedi. Özhan'ın mahkemeye savunma yapmadığı kaydedildi.

milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.