Ali Yalçın: Dünya barışı, siyonistleri durdurmakla mümkün olur!

Ali Yalçın: Dünya barışı, siyonistleri durdurmakla mümkün olur!

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sınırı ve ahlakı olmayan siyonistlerin vahşi saldırılarına karşı Gazzelilerin canları pahasına verdikleri büyük mücadelenin zafere olan inancımızı artırdığını belirtti.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sınırı ve ahlakı olmayan siyonistlerin vahşi saldırılarına karşı Gazzelilerin canları pahasına verdikleri büyük mücadelenin zafere olan inancımızı artırdığını belirterek, “Dünya barışı, insani değerlerin düşmanı siyonistleri durdurmakla mümkün olur” dedi.

Ali Yalçın, soykırımcı, katil İsrail tarafından şehit edilen Filistin eski Başbakanı ve Hamas Lideri İsmail Haniye için Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde düzenlenen programda konuştu. Yalçın, Haniye’ye suikast düzenleyen siyonist İsrail ve iş birlikçisi Amerika’ya büyük tepki gösterdi.

Yalçın, alçakça bir suikast ile şehit edilen mücahit İsmail Haniye için 81 ilde ayakta olduklarını ifade ederek, “Bu kalleşçe ve korkakça işlenmiş cinayeti lanetliyoruz. Haniye’yi şehit edenleri lanetliyoruz. Şehidimiz, hayatının her dakikasını Filistin’in özgürlüğü için harcamış, mücadelesine hepimizin şahitlik ettiği onurlu bir mücahit, büyük bir liderdi. Şehadet aşkıyla yaşadı, şehadet şerbetine nail oldu. Nesillere, çağlara şehadet aşkıyla seslendi. Filistin’in yiğit evladı Haniye, büyük bir komutan ve ümmetin gurur duyduğu bir kahramandı. Üç oğlunun ve dört torununun şehadet haberini aldığında davasını çelik bir iradeye, acısını sabra dönüştürmüştü. Bu duruşuyla da birçok insana örnek oldu ve gelecekte de örnek olmaya devam edecek” dedi.

Her şehadetin Filistin İslami Hareketi’ni daha da güçlendirdiğini vurgulayan Yalçın, Haniye’nin şehadetinin de Filistin’e özgürlük getireceğini, zalimleri kahredecek bir milat olacağını kaydederek, “Şehitler ölmez, onlar diridir ve Allah katında rızıklanmaktadırlar ve bizlere bıraktıkları mücadeleleriyle yol göstermeye, mücadeleye rehberlik etmeye devam edecekler” şeklinde konuştu.

Ali Yalçın, sözlerini şöyle tamamladı: “40 bin mazlumun kanı, 100 bin gazinin acısı dünyanın merhametine, insanlığın uyanışına, zalimlerin mahvına vesile olmuyorsa veyl olsun. Bu zulmü gerçekleştiren İsrail ve Amerika, sizlere de lanet olsun, dünyada utanç olan varlığınız kahrolsun. Zalime meyleden kalbiniz, katili alkışlayan elleriniz kurusun. Zulüm üzere kurulmuş devletleriniz mahvolsun. Bugün her zamankinden daha fazla direnişe inanıyoruz. Bugün her zamankinden daha fazla öfkeliyiz. Zafere her zamankinden fazla inanıyoruz. Bugün İsmail Haniye’yi Filistin şehitlerinin yüce makamına uğurluyoruz. Mücadelene de, şehadetine de şahitlik ediyoruz.”



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.