Uzun Dönem Araç Kiralama Neden Tercih Edilmelidir?

Uzun Dönem Araç Kiralama Neden Tercih Edilmelidir?

Ulaşımın günlük hayatımızda giderek daha fazla yer kaplamasına bağlı olarak araç kullanım ihtiyacı giderek artmaktadır. Teknolojide yaşanan gelişmeler sonucunda marka ve modellerde araçlar üretilmektedir.

Ulaşımın günlük hayatımızda giderek daha fazla yer kaplamasına bağlı olarak araç kullanım ihtiyacı giderek artmaktadır. Teknolojide yaşanan gelişmeler sonucunda marka ve modellerde araçlar üretilmektedir. Araç kullanım ihtiyacının artması araç kiralama sektörünün gelişmesini sağlayan en önemli etkenlerden biridir.

Araç kiralama hizmetleri günlük ve uzun dönem olarak yapılabilir. 30 günden daha uzun sürelerle araç kiralanması hizmeti olan uzun dönem araç kiralama İstanbul ve diğer birçok ilimizde en çok ihtiyaç duyulan hizmetlerden biridir. Araç kiralama hizmeti hem bireysel hem kurumsal olarak alınabilir.

Uzun dönem araç kiralama operasyonel birçok avantajın yanı sıra finansal açıdan da son derece faydalıdır. Araç şirketler için gelir getirmediği ve yalnızca iş yapılmasını sağlayan bir unsur olduğu için aslında araçlara yapılan her bir yatırım, iş için yapılacak yatırımın sermayesinden kullanılması anlamına gelir. Uzun dönem araç kiralama hizmeti firmaların uzun vadede gelir getirmeyecek bir kaleme yatırım yapması gerekliliğini ortadan kaldırır. Bu nedenle günümüzde birçok şirket araç satın almaktansa uzun dönem araç kiralama hizmetinden yararlanmayı tercih ederler. Bir yıldan dört yıla kadar olan süre için yapılabilen uzun dönem araç kiralama işlemlerinde imzalanan sözleşme kapsamında aracın belirli kurallar dahilinde kullanım hakkı elde edilir. Sözleşme bitiminde araç teslim edilir.

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajlarını Biliyor musunuz?

Carvento sektörünün önde gelen isimlerinden biri olduğundan Carvento’dan araç kiralanması müşteriler için birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Öncelikle araç tescil ücreti, trafik müşavirliği ve vekalet ücreti ödenmesi gerekliliği ortadan kalkmaktadır. Araç kiralama hizmeti alan kişiler Motorlu Taşıtlar Vergisi, Trafik Sigortası ve Kasko Sigortası ödememekte ve bu masraf kalemleri Carvento tarafından karşılanmaktadır. Araçların periyodik bakım ücretleri, yazlık ve kışlık lastik ücretleri müşteriler için ekstra bir yük oluşturmaktan çıkmaktadır. Kullanıcılar araç kiralama hizmetlerine ilişkin faturaların tamamını gider olarak kullanabilmektedirler. Bu sayede araç sahibi olmak ve buna ilişkin bakım, sigorta vb masrafları karşılamak için kullanacakları kaynakları kendi işlerini büyütmek için sermaye yapma şansından yararlanabilmektedirler. Araçların bakımı, muayenesi ve gerekli diğer tüm işlemleri Carvento tarafından gerçekleştirildiği için kiraladıkları araçlara yalnızca yakıt koyarak ulaşım sorunlarını çözümleyebilmekte ve ulaşım ihtiyaçlarını en ekonomik şekilde çözmenin tadını çıkarabilmektedirler.

Carvento’dan Araç Kiralamak Neden Avantajlıdır?

Filo araç kiralama ulaşım ihtiyaçlarını kaliteli, hızlı ve ekonomik şekilde karşılamak isteyen şirketlerin en sık başvurduğu yöntemlerden biridir. Filo araç kiralama fiyatları İstanbul ve diğer illerimizde birçok faktöre göre farklılık gösterebildiğinden standart bir fiyattan söz edilmesi mümkün değildir. Bu nedenle talep edilen hizmetin detayları belirlendikten sonra fiyat alınması daha sağlıklı bilgiler edinilmesini sağlayabilir.

Uzun dönem araç kiralama işlemleri de maliyetler konusunda şirketlere çok büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bunun nedeni uzun dönem araç kiralama maliyetlerinin kısa dönem araç kiralama hizmetlerinin fiyatlarına göre çok daha uygun olmasıdır. Uzun dönem araç kiralama hizmetlerinden yararlanıldığı durumlarda kiralanan araçların tüm bakım onarım, vergi, sigorta ve benzeri giderleri Carvento tarafından karşılanmaktadır. Böylece kiralama hizmetinden yararlanan kişiler ya da firmalar için ekstra bir yük oluşması söz konusu olmamaktadır.

Özellikle büyük şirketler gereksinimlerine göre farklı markalarda ve modellerde araçlara farklı periyotlarda ihtiyaç duyabilmektedir. Bu durumda gerekli araç alım satımlarının yapılmasındansa alternatif olarak Carvento uzun dönem araç kiralama hizmeti ile diledikleri araçlara daha hızlı ve ekonomik bir şekilde ulaşabilmektedirler.

Araçların vergilerinin ve periyodik bakımlarının takip edilmesi firmalara zaman ve maliyet açısından yük olabilmektedir. Carvento aracılığıyla yapılan uzun dönem araç kiralama işlemleri sayesinde bu işlemlerin takip edilmesine gerek kalmamaktadır. Tüm süreç Carvento’nun deneyimli ve profesyonel ekibi tarafından takip edilmekte ve yürütülmektedir. İkinci el araçları satmak bazen oldukça zor olabilmekte ve meydana gelen değer kaybı dolayısıyla aracın istenilen fiyata satılamaması gibi durumlarla karşı karşıya kalınabilmektedir. Carvento hizmetlerinden yararlanan ve uzun dönem araç kiralayan firmalar zaman içerisinde araçlarda ortaya çıkan değer kaybından kaynaklanacak zararlardan etkilenmedikleri gibi olası bir kaza, bakım ya da tamir gereksinimi durumunda uzun süre araçsız kalmazlar ve ulaşımlarının aksaması söz konusu olmaz. Çünkü bu tür durumlarda Carvento müşterilerini mağdur etmeden en kısa sürede ikame araç temin etmektedir.

Kiralama bedelinin şirket tarafına faturalandırılmasının istendiği durumlarda şirket fatura bilgilerinin Carvento’ya ulaştırılması gerekmektedir. Bu durumda Carvento’nun muhasebe departmanı konu ile ilgili olarak şirket yetkilileri ile temasa geçmektedir. Carvento’nun web sitesinden yapılan rezervasyonlar Araç Kiralayabilme Şartları Fiyat Koşulları ve Site Kullanım Şartları’nın kullanıcı tarafından okunup kabul edildiği durumlarda geçerli olmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.