Türkiye Kamu-Sen'den Çorum'da Yeni Hizmet Binası

Türkiye Kamu-Sen'den Çorum'da Yeni Hizmet Binası

Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Büro-Sen İl Temsilciliği yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Büro-Sen İl Temsilciliği yeni binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Çorum Milletvekili ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Vahit Kayırıcı, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay Erden, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, Genel Merkez Yöneticileri ve çok sayıda davetli de katıldı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye Kamu-Sen’in 600 bin üyesi bulunduğunu söyledi. Kahveci, “Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız” diye çıktıkları yolda zor günler geçirdiklerini belirten Kahveci, “Bir avuç Türkiye sevdalısı insanın kurmuş olduğu bu çınar ağacı o gün fidandı, bugün çınar ağacı haline geldi. İnşallah nice yıllara doğru yoluna devam edecek.” dedi.

Çalışanların daha iyi özlük haklarına kavuşması için gözlerini budaktan sakınmadan sendikal mücadele verdiklerini ifade eden Kahveci, bundan sonra da güçlü şekilde mücadeleyi sürdüreceklerini kaydetti.

Sendikacılığa başladıklarında oturmaya sandalye bulamadıklarını anlatan Kahveci, üyelerden aldıkları aidatları tekrar üyelere hizmet verecek şekilde ofisler, sosyal tesisler açmaya gayret ettiklerini sözlerine ekledi.

Genel Bakanımız Talip Geylan emeği geçen tüm yol arkadaşlarını tebrik ederek, “Yeni hizmet binamız hayırlı olsun. Türk Kamu-Sen bugün Türkiye’de kamu çalışanlarının tek umudu. Türkiye Kamu-Sen geçmişte olduğu gibi 11 hizmet kolu ile daha çok çalışacak ve kamu çalışanın hakları nasıl kazanılır herkese gösterecektir. Bu teşkilatı 92’de kuranlar “Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız” sloganını emanet ettiler. Ekmek kavgasını adam gibi yapıyoruz. Sendikacılığın tek adresi olduğumuzu herkes biliyor. Fakat biz ekmek kavgasının önüne ülke sevdasını koymuş insanlarız. Türkiye varsa sendikacılığın bir anlamı var. Onun için sadece sendika değiliz, milli bir sivil toplum kuruluşuyuz.” dedi.

Törende konuşmaların ardından dua edilerek kurdele kesildi.

Daha sonra Genel Başkanımız Talip Geylan ve beraberindeki heyet, Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliğinin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.