Türk Eğitim-Sen'de Genel Kurul Heyecanı

Türk Eğitim-Sen'de Genel Kurul Heyecanı

ŞUBE GENEL KURUL SÜRECİMİZ BAŞLIYOR

Şubelerimizin 5 Olağan Genel Kurul süreci başlıyor.

Merkez Yönetim Kurulumuzun 04.06.2013 tarih ve 99 nolu kararıyla doğrultusunda, ilk olarak 5-6 Ekim 2013 tarihinde şube delege seçimleri yapılacak. Şube Genel Kurulları ise 16-17 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Delege seçimleri ve genel kurullar; 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu, Türk Eğitim-Sen Tüzüğü ve Seçim Yönetmeliği’nin ilgili hükümleri doğrultusunda tüm yurt genelinde aynı hafta sonlarında gerçekleştirilecektir.

Tam bir demokrasi şöleni havasında gerçekleştirilecek Şube Genel Kurullarına delege olarak katılmayı arzulayan üyelerimizin, şubelerimiz tarafından ilan edilecek olan delege listelerinin ilan edileceği tarihe kadar Şube Başkanlıklarına dilekçe ile başvurmaları gerekecektir. Seçim süreciyle ilgili iş ve işlemler ile seçim takvimi şubelerimizin internet sitelerinden ilan edilecektir.

Birlik ve beraberliğimize büyük katkı sağlayacağına inandığımız genel kurul sürecimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; şube delegeliğine ve sendikamız zorunlu organlarına aday olan bütün üyelerimize başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.