TTNET'ten öğretmenlere destek

TTNET'ten öğretmenlere destek

Yaratıcı Çocuklar Derneğinin düzenlediği Öğretmenler Günü kutlamasında TTNET, öğretmenlere 3G mobil modem paketi hediye etti.

TTNET açıklamasına göre, Yaratıcı Çocuklar Derneği, kültür mirasını genç kuşaklara aktararak çocuklardaki yaratıcılığı geliştirmek amacıyla 1995 yılında başlatılan okullararası etkinlikleri, 2003 yılından itibaren dernek çatısı altında devam ettiriyor.

Topkapı Sarayı Müzesi, Yıldız Sarayı Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Ayasofya Müzesi, Rahmi M. Koç Müzesi, Dolmabahçe Sarayı Müzesi, İstanbul Atatürk Havalimanı TAV gibi kültürel ve kamusal mekanlarda etkinlikler düzenleyen Yaratıcı Çocuklar Derneği, okulların katılımı ile gerçekleştirdiği bu etkinliklerde plastik sanatlar, müzik, drama ve disiplinlerarası çalışmalar sergiliyor.

Her yıl düzenlediği etkinliklere gönüllü olarak katılan öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü farklı mekanlarda kutlayan Yaratıcı Çocuklar Derneği, bu sene bu özel günü İstanbul'daki 40 okuldan 120 öğretmenin katılımı ile Boğaz'da düzenlediği tekne gezisi ile kutladı.

Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa, Karikatürcüler Derneği Başkanı Metin Peker'in de katıldığı gecede, TTNET de öğretmenlere TTNET 3G mobil modem paketi hediye ederek eğitime verdiği önemi vurguladı.

Yaratıcı Çocuklar Derneği 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında, Türk ve Norveçli Seramik Sanatçıları ile seramik atölye çalışması, Karikatürcüler Derneği işbirliğinde uluslararası ve Türk karikatür sanatçıları ile karikatür atölye çalışmalarını yaptı. Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatçı Birlikleri 4.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması, Karikatürcüler Derneği işbirliğinde karikatür yarışması ve sergisi, öykü yarışması, 23 Nisan;a merhaba etkinliği kapsamında sergiler, atölye çalışmaları, tiyatro ve müzik gösterileri ve konsolosluklarda müzik dinletileri düzenleyecek
memur.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.