Toplumsal Cinsiyet Eğitimci Eğitimi Tamamlandı

Toplumsal Cinsiyet Eğitimci Eğitimi Tamamlandı

Eğitim Sen Toplumsal Cinsiyet Eğitimci Eğitimi Tamamlandı

 

Sendikamızın Merkez Kadın Sekreterliği tarafından düzenlenen toplumsal cinsiyet eşitliği doğrultusunda eğitim çalışmalarını organize etmek ve yürütmek üzere eğitimci yetiştirme programı başarıyla tamamlandı. 

30 Ocak 2012 tarihinde toplam 100 aday ile başlayan eğitimci eğitimimiz 9 Şubat 2013 tarihinde sona erdi. Yaklaşık bir yıllık süre içinde beş ayrı eğitim devresine katılan eğitimci adayları konularında uzman akademisyenlerden ve kadın hareketinin önemli isimlerinden toplam 70 saat ders aldılar. Eğitimlere düzenli katılım sağlayan ve başarı gösteren eğitimciler, 9 Şubat tarihinde sertifikalarını alarak Eğitim Sen Toplumsal Cinsiyet Eğitimcisi olmaya hak kazandılar. 

Bu eğitim sayesinde, sendikamızın toplumsal cinsiyet eşitliği doğrultusundaki duyarlılığının her türlü eğitim faaliyetimize daha fazla ve güçlü bir şekilde yansıtmamızı sağlayacak önemli bir eğitimci gücümüz oluştu. 

Eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifikalarını alan arkadaşlarımıza başarılar diliyor, eğitim programının yürütülmesinde emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.