TES İstanbul 9 No’lu Şubesi Genel Kurulu yapıldı

TES İstanbul 9 No’lu Şubesi Genel Kurulu yapıldı

TES İstanbul 9 No’lu Şubesi Genel Kurulu yapıldı

“ TÜRK MİLLİYEYÇİSİYİM ” DİYEMEYENDEN “ATATÜRKÇÜ” OLMAZ …

          Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şubesi II.Olagan Genel Kurulunda konuşan Şube Başkanı Enver DEMİR,”Türk Milliyetçisiyim “diyemiyorsunuz ama en büyük Türk, en büyük Türk Milliyetçici Atatürk ü sözde sahiplenerek istismar ediyorsunuz  dedi.

     17 Kasım Pazar günü Beylikdüzü Euro Park Otel de yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şubesi II. Olagan Genel Kurulunda konuşan Şube Başkanı Enver DEMİR,Türkiyenin çok kritik bir eşikte bulunduğunu,Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenlerin ve onların yetiştirip topluma kazandırdığı gençlerin bu kritik dönemde söyleyecek çok sözleri olduğunu söyledi.

    Türkiye Cumhuriyeti binlerce yıllık devlet geleneğinin devamı olarak şehitlerimizin kanlarıyla kurulmuştur.Bu şuurla yetiştirildik.Yalnız değiliz,sayımız da tahminlerin çok üstündedir.Milli Birliğimizi bozma gayretinde olanlar,kardeşi,kardeşe kırdırma çabasında olanların bu emellerine ulaşma şansları olmayacaktır.

   Ülkeyi yönetenler, memurluk kavramını yok ederek, kamuda işçi ve memurun aynı potada değerlendirildiği, kamu çalışanı adını verdikleri yeni bir sözleşmeli çalışan modelini empoze etmektedirler. Anı şekilde öğretmenlere de rotasyon uygulamasını hayata geçireceklerini açık,açık  söylüyorlar.

    Bütün bunlara, ülkenin içinde bulunduğu sorunlara müdahil olmak, Devlet  memurlarının hak, hukuk ve özlük hakları konusunda mücadele etmek için örgütlenmeye, dayanışma ruhu içinde sorunlarımıza çözüm yolu aramaya ihtiyacımız var.Bunun için örgütleniyoruz.Bunun için,bu mücadeleyi hakkıyla yaptığına inandığımız için ,Türk Eğitim-Sen çatısı altında toplandık.Sizler le birlikte Türkiye nin en güçlü ve en itibarlı Eğitim Sendikasını oluşturduk. Daha da büyüyecek ve gelişeceğiz. Tabi, bizim dışımızda da sendikalar var.Bunlardan biri özellikle hükümet tarafından yıllarca korunup-kollanmış ve büyütülerek yetkili hale getirilmesi sağlanmış ve bu sendikayla toplu görüşme yapılmıştır.Bu sendikanın ,toplu görüşmelerde memuru nasıl yüzüstü bırakıp,ağa babalarına diyet ödediklerini hep beraber gördük. Bu sendikalardan biri de  sözde “Atatürk çü”  bir sendikal mücadele yürütüyor.Ya kardeşim siz bölücülükle suçlanan bir sendikadan konjektürel olarak kopup bir baraj vazifesi yaptığınızın farkında değilmisiniz.Bunu geçmişte de yaptınız.Konjektür uygun olduğunda bölücü diye suçladıklarınızla yine birleşeceksiniz.Sonra  bunlar ”Atatürk ü” tekellerine almışlar. ”Atatürk çü” sendikaymış. Yiyim sizin “Atatürkçülüğünüzü”,  “Türk Milliyetçisiyim” Türküz, Doğruyuz,Çalışkanız. “Ne  Mutlu Türküm “ diyemeyeceksin. En büyük Türk,En Büyük Türk Milliyetçisi  Atatürk ü istismar edeceksin.Hadi ordan, hadi ordan…Ne kolay, birileri iktidarı peşine takılmış,dini de olabildiğince istismar ederek sendikacılık yapmaya,o tarafta yol bulamayanlar da “Atatürkçü” lük kisvesi altında sendikacılık peşinde.Tıpkı,bize yıllarca dayatılan ve  halen devam eden kısır siyaset gibi. Eğitim Çalışanlarının bu tür istismarlara değil,dik duran,şahsiyetli kurumlara ihtiyacı var.Bu sizsiniz.Sizin oluşturduğunuz Türk Eğitim-Sen,o halde bütün arkadaşlarımızı aramaza davet edelim.Eğitim çalışanlarının gerçek temsilcisi Türk eğitim-Sen çatısı altında toplanalım.Dedi.

 

    Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şubesinin yeni Yönetim kurullarının oluşturulması için yapılan seçime,Enver DEMİR Başkanliğinda tek liste halinde geçildi ve Liste delegelerin tamamının oyunu aldı.        

 

                                                                                                          Şube  Basın Sekreterliği 

Türk eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şubesi Yönetim Kurulları şöyle oluştu;

 

 

YÖNETİM KURULU

Enver  DEMİR                        Şube Başkanı                               

Mehmet YALÇINDAĞ                                                         

Sinan  SAKALLI                                                      

Gökhan YAZICI                             

Funda  KARABULUT            

 Sebahat   BARDAKÇI                                                       

Ertuğrul ÇAY                                                                      

 

DENETLEME KURULU

Kemal YILMAZ

Nihat PAMUKÇU

 Cem TAN

 

DİSİPLİN KURULU 

 İbrahim ARDIL        

Gökhan KAYHAN    

 Ferhat GÜRSU          

                       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.