Taraf yazarı Kütahyalı'yı hastanelik ettiler

Taraf yazarı Kütahyalı'yı hastanelik ettiler

Alperen Ocakları dün Muhsin Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlatacak bir olay gerçekleştirdi. Tv programına katılan Taraf Yazarını hastahanelik ettiler...

Kanal 7'de Erhan Çelik'in sunduğu İskele Sancak programında BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun akıllarda soru işareti bırakan helikopter kazası ile hayata veda etmesi masaya yatırıldı.

Programa eski Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı, BBP lideri Yazıcıoğlu'nun avukatı Kemal Yavuz, Taraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Deşifre programı Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Önel katıldı.

Program gayet sakin bir şekilde sona erdikten sonra Rasim Ozan Kütahyalı'nın Muhsin Yazıcıoğlu ve BBP hakkındaki sözlerine sinirlendiği sanılan İstanbul Alperenler Ocağı başkanı Mustafa Kayatuzu soluğu Eyüp'teki Kanal 7 binasında aldı.

Kanal 7 binasının üçüncü katındaki tuvalete gitmek üzere olan Rasim Ozan Kütahyalı, Alperenler Ocağı Başkanı Kayatuzu'nun yüzüne inen yumruklarıyla bir anda neye uğradığını şaşırdı. Kütahyalı olay yerinde düşerek bayıldı.

Kayatuzu'nun dayak olayından sonra telefon açarak,"Gelmenize gerek yok ben gereğini yaptım" diyerek Kanal 7 binasından ayrıldığı ileri sürüldü.

Saldırının ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Kütahyalı yanında avukatı Ergin Cinmen ve programın sunucusu Erhan Çelik olduğu Eyüp Merkez Karakolu'nda ifade verdi.

BBP YÖNETİMİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Taraf Yazarı Kütahyalı, darp ve tehditle susturma suçlarından suç duyurusunda bulunurken zanlının aranmasına başlandı.

Büyük Birlik Partisi ise olaya büyük tepki gösterdi. BBP Genel Sekreteri Yalcin Topcu, Taraf Yazarı Kütahyalı'yı arayarak "size yapılan bu saldırı bize yapılmıştır" dedi.

Bu arada Kütahyalıyı darp eden şahsın Alperen Ocakları'ndaki görevine son verildi.
zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.