Taksitle Ev ve Araba Alma Yolu

Taksitle Ev ve Araba Alma Yolu

Birevim, kira ödemekten kurtulmak için kendi evini almak isteyen ancak yeterli birikimi olmayan bireylerin taksitle ev ve taksitle araba sahibi olmaları için finansal anlamda destekliyor.

Birevim, kira ödemekten kurtulmak için kendi evini almak isteyen ancak yeterli birikimi olmayan bireylerin taksitle ev ve taksitle araba sahibi olmaları için finansal anlamda destekliyor. Taksitle ev ve taksitle araba almak isteyen bireylere ihtiyaçları olan finansmanı bütçelerine uygun koşullarla sunan Birevim’de avantajlar bitmiyor!

Kira öder gibi taksitle ev alma yollarını araştıran vatandaşlara taksitle ev ve bunun yanında araba almanın yolunu açan Birevim, faiz ödemek zorunda kalmadan taksitle peşinatsız ev/araba almak için ihtiyaç duyduğunuz finansmanı sağlıyor. Birevim finansman desteği ile kredi çekmenize gerek kalmadan ev ve araba sahibi olabileceksiniz. Siz de taksitle ev ve taksitle araba almak için gereken finansmana Birevim şubeleri aracılığıyla ulaşarak ev ve araba hayalinize kolayca kavuşabilirsiniz. Dar ve orta gelirli tüketicileri banka kredilerinden ve yüksek faiz oranlarından kurtaran Birevim, taksitle ev almak istiyorum diye düşünen herkesin kolayca ev sahibi olabileceği finansman planları oluşturuyor.

Taksitle Ev ve Araba Nasıl Alınır?

Birevim finansman planları, taksitle ev ve araba sahibi olmanıza giden en masrafsız yol olarak dikkat çekiyor. İster yatırım ister oturum amacıyla taksitle ev almak istediğinizde size en uygun finansman planını tercih edeceğiniz, geri ödemede zorluk yaşamadan hayalinizdeki eve kavuşacağınız finans desteği için hemen Birevim şubelerine başvurun!

Taksitle ev ve araba almak için akla gelen ilk yol banka kredisi kullanmak olsa da krediler hem peşinat zorunluluğu hem de yüksek faizler ile tüketicileri oldukça ağır bir ödeme yüküyle karşı karşıya getirir. Birevim ise bireylere finansman sağlarken bunu tamamen kendi bütçelerine uygun olacak şekilde düzenlemelerine olanak tanıyor. Böylece vatandaşlar geri ödemeleri kendi bütçelerine göre belirledikleri için faiz ve peşinat zorunluluğu ile karşılaşmıyorlar. İster Birlikte Konut Finansmanını isterseniz de Kişiye Özel Konut Finansmanını seçerek Birevim’in konut finansmanı tasarruf planlarıyla hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz. İhtiyacınız olan finansmanı Türkiye şartlarında olabilecek en düşük maliyetlerle edinebileceğiniz Birevim tasarruf finansı planları ile konut ve araba ihtiyaçlarınız için gereken finansmana bireysel tasarruflara kıyasla çok daha kısa sürelerde ulaşırsınız.

Birevim tasarruf planlarından olan Birlikte Konut Finansmanını tercih ettiğinizde konut sahibi olma hayalinize koşullarınıza uygun tasarruf planı ve dahil olduğunuz tasarruf grubu ile ulaşırsınız. Kişiye Özel Konut Finansmanını seçtiğinizde ise taksit tutarınızı ve teslimat tarihinizi kendiniz belirleyebildiğiniz bir planlama oluşturulur. Böylece bireysel tercihlerinizin getirdiği konforu yaşamanız sağlanır.

Birevim’in araç sahibi olmak isteyenler için sunduğu Araç Finansmanı tasarruf planlarından ister Birlikte Araç Finansmanını isterseniz de Kişiye Özel Araç Finansmanını seçerek hayallerinize ulaşabilirsiniz. Birlikte Araç Finansmanı seçeneğinde, sizinle aynı ödeme koşullarına sahip bir tasarruf grubuna sahil edilerek hayallerinize birlikteliğin gücüyle daha erken ulaşırsınız. Kişiye Özel Araç Finansmanı alternatifinde ise kendi bütçenize uygun olarak belirleyebileceğiniz ödeme planı ile ekonomik olarak rahat edersiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.