ŞOK! Müdür Değerlendirmeleri İptali Gündemde

ŞOK! Müdür Değerlendirmeleri İptali Gündemde

ŞOK! Müdür Değerlendirmeleri İptali Gündemde

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından il ve ilçe milli eğitim müdürlerine "Yönetici Görevlendirmeleri" konusunda uyarı geldi. 

HABER İÇİN TIKLAYINIZ!

Bu yazıda, yeni müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılığı görevlendirmelerinin yapılmaması gerektiği ifade edilirken, okul müdürlerinin değerlendirilmesi konusunda 6 aylık süreye dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi. 

Konu hakkında bir değerlendirmede bulunan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, şu açıklamları yaptı: 

"Aşağıda, kazandığımız mahkeme doğrultusunda, MEB tarafından hazırlanan yazı, müdür yardımcıları, müdür baş yardımcıları bakımından güzel bir yazıdır, ancak okul müdürlerinin, 6 ayı doldurmuş da olsa, ilçe müdürleri ve şube müdürlerince aynı sübjektif bakış açısı ile değerlendirilmesi söz konusu olacağı için, objektif olmayan değerlendirme sonucu oluşmuş puanlar yine yargıdan dönecek, yine kargaşalar ve kavgalar yaşanacaktır. Artık böyle bir ortam istemiyoruz.MEB ile görüşerek yazının bu yönüyle de yenilenmesini istedik.Bu konuda da olumlu bir gelişme olacağını, MEB'in de bu talebimize olumlu bakacağını düşünüyorum.Yakından takip ediyoruz."

www.turkiyeegitim.com Özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum