Sınav salonlarındaki saat de ÖSYM’den

Sınav salonlarındaki saat de ÖSYM’den

ERZURUM Sınav Komisyonu, 31 Ekim 2010 Pazar günü yapılacak olan 2010 KPSS ve Lisans/eğitim bilimleri sınavında uygulanacak tedbirleri görüştü.

Vali Yardımcısı Hakan Şen başkanlığında yapılan toplantıya İl Sınav Yöneticisi Prof. Dr. Fevzi Keleş ve Emniyet Müdürlüğü EKKM Şube Müdürü Köksal Babacan katıldı. Toplantı sonunda 31 Ekim günü yapılacak sınavda alınacak tedbirler sıralandı. Buna göre sınava girecek öğrencilerin, kalemden şekerlemeye kadar bütün ihtiyaçları ÖSYM tarafından karşılanacak. Toplantıda ayrıca sınav salonlarında asılacak saatlerin de ÖSYM tarafından temin edilmesine karar verildi. Toplantı sonrası sınavla ilgili alınan kararlar şöyle açıklandı: “Sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerinin üstleri emniyet güçleri tarafından elle ve dedektörle aranacak cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth ve benzeri cihazlar ile küpe, broş, metal para gibi metal içerikli eşyalar ve her türlü elektronik/mekanik cihaz bina içine alınmayacaktır.

Adaylar sınavın yapılacağı binaya, sadece giriş ve kimlik belgesi, özel kimlik belgesi ve son altı ay içinde çekilmiş bir adet fotoğraf ile alınacaktır. Sınav için gerekli olan iki adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete, su ve şekerleme ÖSYM tarafından her bir aday için temin edilecektir. ÖSYM tarafından temin edilen 20 cm çapındaki duvar saatleri sınavın yapıldığı her bir salonun uygun bir yerine önceden asılacaktır
MİLLİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.