'Saldırılara karşı savunma duruşu'

'Saldırılara karşı savunma duruşu'

Fransa First Lady'si Carla Bruni, "Aldatma" dedikodularının ardından Paris'te tek başına görüntülendi. Vücut dili uzmanları, Bruni'nin düşünceli halini yorumladı

Fransa'nın First Lady'si Carla Bruni ve eşi Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, evlilik dışı ilişkileri olduğu içerikli haberlerden dolayı büyük üzüntü yaşıyor. Önceki gün Paris sokaklarında yalnız başına gezinirken kameralar tarafından görüntülenen Bruni'nin oldukça düşünceli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Bruni'nin kollarını kavuşturmuş şekilde yürürken çekilen fotoğraflarını inceleyen vücut dili uzmanları, First Lady'nin "saldırılara karşı kendini savunmak isteyen" bir duruş sergilediğini belirtti. Bruni, önceki gün aldatma dedikodularıyla ilgili iddialar hakkında bir televizyon kanalına verdiği röportajda "Kocam beni asla aldatmaz" demişti. Diğer yandan resmi bir ziyaret için İngiltere'de bulunan Sarkozy, İngiltere Başbakanı Gordon Brown ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarına zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Aldatma iddiaları ile ilgili kendisine soru yönelten bir gazeteciyi "Bu aptalca dedikodulara cevap vermek için bir saniye bile vakit harcamayacağım" sözleriyle paylayan Fransız lider, "böyle bir sorunun sorulması bile saçma" dedi.

SARKOZY NE YAPSIN?

SARKOZY, BROWN'A DERT YANDI
Sarkozy'nin geçmişte, "Bruni ve Sarkozy'nin arasını ben yaptım" iddiasında bulunan Brown'a aldatma iddialarıyla ilgili dert yandığı da bildirildi. Geçen hafta ilk olarak internet sitelerinde ardından da dünya basınında ortaya atılan Sarkozy'nin karate şampiyonu Bakan Chantal Jouanno, eşi Carla Bruni'nin de müzisyen Benjamin Biolay ile birlikte olduğu dedikoduları gündeme bomba gibi düşmüştü.
sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.