Polise zayıflamaları için 6 ay süre

Polise zayıflamaları için 6 ay süre

Şişmanlık veya başka sebeplerden dolayı formunda olmayan Güney Afrika polisine fazla kilolarını atması ve sağlığına kavuşması için 6 ay süre tanındı.

Gerekli gayreti göstermeyen polisleri, hangi seviyede olursa olsun terfi edememek veya görevinden olmak tehlikesi bekliyor.




İçlerinde üst rütbeli polislerin de olduğu emniyet çalışanları, programın uygulamaya konulduğu Durban şehrine yakın Chatsworth Polis Eğitim Koleji'nde kendilerine tanınan kısa süre zarfında vücutlarını eski formuna sokmak için harıl harıl egzersiz yapmaya başladılar.

Dünya Kupası öncesi eğitimlerinin son ayağında polislere, üst rütbeli generaller tarafından zayıflamak ve sağlıklı bir vücuda sahip olabilmek için nasıl spor yapılacağı ve beslenmede nelere dikkat edileceği anlatıldı.

Salı günü de parlamentoya Dünya Kupası öncesi polis teşkilatının hazırlıkları konusunda bilgi veren Tümgeneral General Robbie Roberts, Kupa'da sadece formunda olan ve düzgün bedenlere sahip polislerin görev alacağını duyurdu.

Polis Şefi General Bheki Cele, geçen yıl, teşkilatta görev alanlara vazifelerinde verimli olabilmeleri için normal kilolarına geri dönmeleri için gayret etmeleri çağrısında bulunmuştu.

Güney Afrika'da Dünya Kupası'na sayılı günler kala bütün gözlerin kendisine çevrildiği polisler için artık karakollarda zayıflama kitapçıkları bulundurulacak.

Egzersizlere katılmayan polisler hakkında yasal işlem yapılacak.

zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.