Parola sükunet

Parola sükunet

Beşiktaş'ta yönetim, teknik kadro ve futbolcular, G.Saray-F.Bahçe derbisi sonrası yaşanan süreci, "Kendi işimize bakalım" diyerek sakin bir şekilde geçirme kararı aldı ..

Zirve takibini Sivasspor'un bir puan gerisinden sürdüren Beşiktaş'ta yönetim, teknik kadro ve futbolcular ligde kalan 7 hafta için parolayı 'sükunet' olarak belirledi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sonra gerilen ortam ve yaşanan süreci olayların dışında kalarak geçirme kararı veren siyah-beyazlılarda başkan Yıldırım Demirören'in bu konuda özel önlemler aldığı öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşen ve "Biz kendi yaptığımız işe bakalım" diyen Demirören'in, "Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Rakiplerimizin ne yaptığıyla değil sadece kendi yaptıklarımızla ilgilenelim. Bu süreci sakin bir şekilde geçirip maçlarımızı kazanmaya bakalım" dediği öğrenildi.

KAVGAYA KULAĞINIZI KAPATIN
Mustafa Denizli'nin de futbolcularına, "Yaşanan kavgalara kulağınızı kapatın. Sadece oynayacağımız maçlara konsantre olun" uyarısında bulunduğu bildirildi.

sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.