Otobüstekileri 13 yaşındaki öğrenci kurtardı

Otobüstekileri 13 yaşındaki öğrenci kurtardı

ABD’de okul servisini kullanan şoför baygınlık geçirince, direksiyona geçen 13 yaşındaki bir ortaokul öğrencisi otobüsteki 15 arkadaşının hayatını kurtardı.

Şoför bayılınca otobüstekileri o kurtardıABC News10 Nisan 2012ABD’de okul servisini kullanan şoför baygınlık geçirince, direksiyona geçen 13 yaşındaki bir ortaokul öğrencisi otobüsteki 15 arkadaşının hayatını kurtardı.Şoförün, bayılmadan önce nefes almakta güçlük çektiğini ve elleriyle tuhaf hareketler yaptığını fark ettiği için duruma vaktinde müdahale edebilen Jeremy Wuitschick, aracı yolun kenarına çekmeyi başardı.

Otobüsü durdurmayı başaran öğrenci daha sonra da şoföre kalp masajı yapmaya başladı. Bu arada bir başka çocuk Wuitschick'e yardım ederken, diğer öğrenciler ambulansı aradı.

BAYILAN ŞOFÖRÜN YERİNE GEÇİP OTOBÜSTEKİLERİ KURTARDI

King-TV'ye yaptığı açıklamada, "Sadece ölmek istemediğimi düşündüm" diyen Jeremy, çok hızlı ve içgüdüsel olarak davrandığını, ne olduğunu kendisi bile anlamadan harekete geçtiğini söyledi.

Milton polisi, kalp krizi geçirdiği sanılan 43 yaşındaki şoförün hastaneye kaldırıldığını, sağlık durumunun "ciddi" olduğunu bildirdi.

Polis, yedinci sınıf öğrencisi Jeremy’ye cesaretinden dolayı teşekkür etti.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.