Okul servisinde şoför dayağı

Okul servisinde şoför dayağı

13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Baransel okul servisinde yaramazlık yaptığı için şoför tarafından dövüldü. Ailesi karakola giderek şikayetçi oldu.

ORAN'da bulunan Perihan İnan İlköğretim Okulu sekizinci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Baransel Yıldırım, okul çıkışı evine götüren servis şoförü Ali İhsan Akan tarafından yaramazlık yaptığı gerekçesi ile için dövüldüğü iddia edildi.
Oğlum depresyon yaşıyor
Çocuğunun bir süre geçikmesinden kuşkulandığını belirten anne Esin Yıldırım, “Oğlum eve geldiğinde,yüzü ve boyunları kızarmıştı,  morluklar vardı. Oğluma bunun nedenini sorduğumda, servis şoförü tarafından araç içerisinde dövüldüğünü söyledi. Karakola giderek servis şoförü hakkında şikayetçi oldum. Adli Tıp Merkezi'ne götürülen oğluma tedavi sonrası rapor verildi.
Çocuğum serviste yaramazlık yapmış, kötü söz söylemiş olabilir. Durumu bizlere veya okul idaresine bildirseydi, gerekeni yapardık. Oğlum sınavlara hazırlanıyordu. Oysa şimdi depresyon yaşıyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.
Oğlumu dövmeye hakkı yoktu
Baba Ferhat Yıldırım ise “Oğlumun servis şoförüne karşı bir yanlışı olabilir. Bunu servis şoförü değil, bir baba olarak durumu bana veya okul yönetimine bildirir, gerekeni biz yapardık. Servis şoförünün oğlumu döverek cezalandırmaya hakkı yok. Hakkımı yasal yoldan sonuna kadar arayacağım” dedi.

İki tokat atıp indirdim

SERVİS Şoförü Ali İhsan Akan ise dövdüğü iddia edilen öğrenciyi servisinde 5 yıldır taşıdığını belirterek, “Bu çocukla geçen yıl da sorun yaşadım, Aşırı derecede şımarık, durumu annesine ve babasına da söyledim. Serviste arkada otururken bana küfretti. ikazlarıma aldırmadı, 'İn aşağı' dedim. İki de tokat atıp, bir üst sokakta bıraktım, annesine de söyledim” dedi.

Hürriyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.