Öğretmenler için verimlilik eğitimi

Öğretmenler için verimlilik eğitimi

Milli Prodüktivite Merkezi, son 10 yıldır uygulanan Verimliliği Arttırma Projeleri kapsamında yaklaşık 30 bin ilk ve ortaöğretim öğretmenine verimlilik konusunu anlattı.

Milli Prodüktivite Merkezi, son 10 yıldır uygulanan Verimliliği Arttırma Projeleri kapsamında yaklaşık 30 bin ilk ve ortaöğretim öğretmenine verimlilik konusunu anlattı.


MİLLİ Prodüktivite Merkezi'nin (MPM), son 10 yıldır uyguladığı Verimliliği Arttırma Projeleri kapsamında yaklaşık 30 bin ilk ve ortaöğretim öğretmenine verimlilik konusunun anlatıldığı bildirildi. Merkez tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, MPM Uzmanı Halit Suiçmez'in hazırlayıp sunduğu “Verimlilik Kültürü Oluşturma ve Yaygınlaştırma Konferansları” 37 ilde gerçekleştirildi.
Küresel rekabet
Açıklamada öğretmenlere, derslerde verimlilik kültürü aşılanması, kaynakları etkili kullanma konusu üzerinde durulması, hemen her derste verimlilik kültürü işlenmesi, çocukların bilim ve sanat insanlarının yaşam öykülerini okumasının teşvik edilmesi, verimli insan hayatlarından, firmalardan ve gelişmiş ülkelerden örnekler verilmesi gibi önerilerde bulunulduğu da kaydedildi.
Hem kamuya hem de özel sektöre danışmanlık konusunda destek verdiklerini söyleyen Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Deryal, Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen “Rekabette Kobiler İçin Çıkış Yolu, Kümelenme ve Kritik Başarı Faktörleri” konulu panele katıldı. Verimliliğin soyut bir kavram olduğunu belirti

Sınırlı kaynak

Merkezi (MPM) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Deryal, “Kıt kaynaklarla küresel rekabeti sağlamaya çalışıyoruz. Bu da ancak verimlilikle sağlanabilir. MPM son yıllarda hizmetlerini ülke genelinde daha geniş kesimlere ulaştırmak amacıyla yeni projeler ve programlar geliştirip uyguluyor” dedi.


Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.