Öğrenci terminalde karşılanacak

Öğrenci terminalde karşılanacak

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR), fakülte, yüksekokul ve yurtlara kayıt için gelen öğrencilere otobüs terminallerinde danışmanlık hizmeti verecek.

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, kayıt için gelen öğrencileri Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu hakkında bilgilendirmek ve yurtlara yönlendirmek amacıyla şehirlerarası otobüs terminallerinde 31 Ağustos- 17 Eylül 2010 tarihleri arasında 'Danışma Masaları' kurulacağı belirtildi.

Kayıtlar başladı

YURTKUR yurtlarında kalmak için yapılan başvuruların sonuçları da belli oldu. YURTKUR Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, YURTKUR'da barınmak için yapılan başvuru sonuçlarının kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinde yayınlandığı bildirildi. Açıklamada, Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtlarının bugünden itibaren 17 Eylül gününe kadar (17 Eylül dahil) yapılacağı, yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtlarının ise 20 Eylül'den itibaren başlayacağı bildirildi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.