Müdür, okula jandarma eşliğinde girdi

Müdür, okula jandarma eşliğinde girdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yeni atanan müdürün, öğrenci velileri ve köylüler tarafından okula sokulmamıştı. Müdür, okula jandarma eşliğinde girdi. İki gündür okula gönderilmeyen öğrenciler de ders başı yaptı.

 

Fethiye'nin Kemer beldesine bağlı Korubökü köyünde, bir grup öğrenci velisi ve köylü, Korubükü Değirmenüstü İlköğretim Okulu önünde toplandı. Okula yeni atanan okul müdürü Ayhan Sevinç'i okula sokmayacaklarını söyleyen öğrenci velileri ve köylüleri, jandarma ekipleri okul bahçesinin dışına çıkarttı.

Aileleri tarafından 2 gündür okula gönderilmeyen öğrenciler de bugün ders başı yaptı. Bu arada, yeni atanan Okul Müdürü Ayhan Sevinç, jandarma eşliğinde okula girerek görevine başladı.

 Köy Muhtarı Halil Kocaer gazetecilere, öğrenci velilerinin yeni müdüre karşı tepkilerinin sürdüğünü ifade ederek, ''Yeni müdür jandarmayla gelip, görevine başladı. Böyle bir şey olsun istemezdim. Eski müdürümüz Ramazan Bekir Çatıkkaş'ın görevde olmasını isterdim. Halk da böyle istiyor. Bu konuda dilekçelerimizi bakanlığa gönderdik'' dedi.

Eski okul müdürü Ramazan Bekir Çatıkkaş'ın başarılı hizmetlerinden dolayı okulda kalmasını isteyen öğrenci velileri ve köylüler,  girişte nöbet tutarak yeni atanan Okul Müdürü Ayhan Sevinç'i okula sokmamışlardı.

Bu arada, Fethiye Kaymakamlığının olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

haber7.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum