MEB'de Son Duyumlar...

MEB'de Son Duyumlar...

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne kim atanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı son atamalarda, 6 yıldır başarılı bir şekilde görev yapan Ankara Milli Eğitim Müdürü Murat Bey BALTA'yı Ticaret ve Turizm Genel Müdürlüğüne atarken, İzmir Milli Eğitim Müdürü Kamil AYDOĞAN'I da Ankara Milli Eğitim Müdürlüğüne getirmişti. Bu atmalardan sonra İzmir Milli Eğitim Müdürünün  kimin olacağı merak konusu olmaya başlandı.

 

            MEB kulislerinde bir çok ismin gündemde olduğu İzmir için, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in kardeşi Iğdır Milli Eğitim Müdürü Batman doğumlu Selahattin ŞİMŞEK  ve Van Milli Eğitim Müdürü Batman doğumlu Yahya YILDIZ öne çıkan isimlerdi. Hatta Van Milli Eğitim Müdürü Yahya YILDIZ'ın görevlendirme onayının bile yazıldığı ancak, İzmir Milletvekillerinin tümünün karşı çıkması sonucu bu görevlendirmenin geri çekildiği sızan haberler arasında.

 

Bu iki  isimden sonra son günlerde öne çıkan başka bir isim de Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Recep SULA. Trabzonlu olan Recep SULA yüksek lisans eğitimli ve müfettiş kökenli.  İzmir  Milletvekilleri ve Bakanlar ile kabinedeki diğer bazı  Bakanlardan da destek gördüğü  söylenen Recep SULA'nın  İzmir olmasa bile, başka bir göreve getirileceği yoğun kulis gündemini oluşturmaktadır.

 

Bizler de TürkiyEEğitim .com  ekibi olarak konuyu takip etmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum