MEB Yıl sonu seminerleri online mı olacak yoksa yüz yüze mi?

MEB Yıl sonu seminerleri online mı olacak yoksa yüz yüze mi?

Yıl sonu seminerleri online mı olacak yoksa yüz yüze mi? Haziran 2024 öğretmen seminerlerinin nasıl yapılacak? MEB konu hakkında açıklama yapmalı.

Mahmut Özer döneminde dönem başı seminerleri hariç diğer seminerlerin şimden sonra online olarak gerçekleştirileceğini söylese de yeni Bakan Yusuf Tekin döneminde bu karar değişmişti.

Geçtiğimiz Kasım ayında seminerlerin yüz yüze yapılacağını söyleyen Sn. Tekin, daha sonra öğretmenlerimizin talepleri üzerine kararı geri çekmiş online olacağını açıklamıştı. Lakin bunu açıklarken şimden sonra yapılacak seminerlerin yüz yüze yapılacağının da altını çizmişti.

Haziran seminerleri yaklaşıyor. Öğretmenlerimiz okul bittikten sonra 2 haftalık seminer görecekler. Lakin seminerin ilk haftası eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan tatil açıklarsa Kurban Bayramı dolayısıyla 9 günlük bir tatilin olması bekleniyor.

Bu minvalde 1 haftalık bir seminer süreci kalıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den bu konu hakkında bir açıklama gelmedi. Yıl sonu seminerlerinin nasıl olacağı merak konusu. Bu konunun erkenden açıklaması öğretmenlerin önünü görmesi ve bilet alması açısından iyi olacaktır. (mebpersonel.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum