Mansur Yavaş Ankara’yı bırakmıyor

Mansur Yavaş Ankara’yı bırakmıyor

29 Mart yerel seçimlerinin en çok konuşulan isimlerinden MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Ankaralıların yaşadıkları kentten gurur duymaları, mutlu olmaları en büyük isteğim...

29 Mart yerel seçimlerinin en çok konuşulan isimlerinden MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Ankaralıların yaşadıkları kentten gurur duymaları, mutlu olmaları en büyük isteğim. Yüzde 27'lik oy oranı bana büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Ankara için, Türkiye için proje üretmeye devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yaklaşan MHP kurultayı sonrası partisinin verdiği görev doğrultusunda çalışacağını söyleyen Yavaş, "Partim ve Genel Başkanım görev verirse bundan gurur duyarım" dedi. MHP'nin 2004 Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde yüzde 4'lük oy oranını 29 seçimlerinde yüzde 27'ye çıkaran Yavaş, bu oy oranının kendisine büyük bir sorumluluk yüklediğini belirterek şunları söyledi:

"Ankara'nın, Ankaralı'nın teveccühünden dolayı çok mutluyum. Siyaset tarzımı daha geniş kesimlere anlatabilseydim, halkımız beni seçerdi, bundan da eminim. Ankara kirli siyasetten bıktı, ben bunu anlatabildiğim insanlardan oy aldım. Toplumun her kesiminden, her siyasi partiden oy aldım.

Hürriyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.