Lisede "kurşun" yalanı..

Lisede "kurşun" yalanı..

Ankara'nın Çankaya ilçesinin başarılı okulu Milli Piyango Anadolu Lisesi ile ilgili bir takım sitelerde dolaşan haberin asılsız olduğu anlaşıldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinin başarılı okulu Milli Piyango Anadolu Lisesi ile ilgili bir takım sitelerde dolaşan haberin asılsız olduğu anlaşıldı. Yapılan araştırma sonucu adı geçen Ahmet POLAT'ın bu okulda İngilizce Öğretmeni olarak görev yaparken eğitim öğretime bağdaşmayan hareketlerde bulunduğundan dolayı 22.12.2008 tarihinde Etimesgut Ahi Evran İlköğretim Okulu'na soruşturma verildiği anlaşılmıştır.

İlgili öğretmenin atıfta bulunduğu Okul Müdürü Hacı Ali OKUR'un 2005-2007 yılları arasında Ankara Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü olduğu ve ilçde bir sürü başarılı faaliyetlerde bulunduğu ; ayrıca 2007 de bu okula kendi isteği ile atamadığı okula geldiği tarihten itibaren de okulda bir çok olumlu fatalitelerde bulunduğu ortaya çıkmıştır. Okulda 14 akıllı sınıfı oluşturduğu ve teknolojik anlamda okulun alt yapısını tamamladığı , bilgisayar laboratuarı açtığı bilinmektedir.


Türkiye Eğitim sitesi olarak başarılı olan bu okul müdürü hakkında yapılan haberlerin doğru olmadığı ve Sayın Hacı Ali OKUR'a yapılan bu iddiaların asılsız ve haksız olduğunu bildiririz.



Bu iddiada bulunan İngilizce öğretmeni Ahmet POLAT'ın aynı zamanda www.baskentlilerhaber.com sitesinde köşe yazarlığı yaptığı ve hükümet hakkında söylediği olumsuz cümleler gözden kaçmadı.

“Amerika ve Avrupa özellikle İrlanda ekonomi piyasaları çöküyor ama bizde Dolar yükseliyor
.
Peki bu nasıl oluyor?

Dünyadaki Amerikan sermayesi, dünya sermayesinin kökeni olarak % 75'ini oluşturuyor. Bunların % 40'ı Amerika dışında..Amerika dışında olanlar, örneğin Türkiye'ye gelen yabancılar Türk Lirasına dönerek yatırım yapıyorlar, borsaya giriyorlar. Amerika'da kriz çıkınca, yani kendi evinde yangın çıkınca, o yangını söndürmek için gereken “su”; Amerika dışındaki sermayesinin geri çekilmesidir.
Türkiye'de ki Amerikan sermayesi Amerika'ya geri dönmeye karar verince, o zaman Türkiye piyasasında Dolar'a talep oluyor. Talep yükselince fiyat yükseliyor.

Bugün ne oluyor?

Sıcak para çıkmaya başladı, takke düştü kel göründü. Çıkış artarak devam edecek. Bu çıkış başladığında yani yabancı Doları talep ettiğinde Dolar yükselecek.Özel sektörün dış borcu sadece 191 milyar, Merkez Bankasının rezervi 76 milyar, birileri gitmeye kalkar ve Türkiye'yi terk ederse bizim elimizdeki Dolarlar hiç anlam ifade etmez, , Türkiye'deki tüm varlıkları paraya çevirseniz borcu karşılamaz.

Hükümet hala uyumaya devam ederse; dolar 2 liraya çıkacak gibi gözüküyor ve dolardaki artış bundan sonra, kısmi iniş çıkışlar dışında geri dönüşü mümkün olmayan bir süreçte ilerleyecek Bu durum cari açığınızı düşürüp, dış borçlarımızı azaltana kadar devam edecek.

Hükümetin cari açığı düzeltebilmesi de mümkün değil.
(…)

O zaman ayıklarız pirincin taşını hamdolsun…”

http://www.baskentlilerhaber.com/yazidetay.php?Yazi_id=124&yazar=64


Türkiye Eğitim


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.