Köy öğretmenlerinden örnek çalışma

Köy öğretmenlerinden örnek çalışma

Tokat Erbaa Keçeci İlköğretim Okulu öğrencilerinin yazmış olduğu şiirler , okulda görev yapan sınıf öğretmenleri Muhammet YILMAZ ve Yakup GÜRPINAR tarafından kitap haline getirildi.

          Tokat Erbaa Keçeci İlköğretim Okulu öğrencilerinin yazmış olduğu şiirler , okulda görev yapan sınıf öğretmenleri Muhammet YILMAZ ve Yakup GÜRPINAR tarafından kitap haline getirildi. Erbaa Kaymakamlığı’nın desteği ile hazırlanan kitap okul aile birliği yararına satışa sunuldu.

          Öğrencilerde şiir yazma yeteneğinin gelişmesi amacıyla okulda belirli gün ve haftalarda şiir yarışmaları düzenlenmektedir. Öğrencilerin  şiir yazma becerisini fark eden öğretmenleri, şiirleri kitap haline getirme projesi geliştirdi. Proje kapsamında öğrencilere Atatürk, bayrak sevgisi,  Çanakkale destanı, orman, doğa ve hayvan sevgisi, Kızılay, kitap, 23 Nisan, anne, öğretmen gibi temalar verilerek şiir yazmaları istendi. Öğrencilerin yazdığı şiirler Muhammet YILMAZ ve Yakup GÜRPINAR tarafından titizlikle incelendi ve başarılı bulunan şiirler  seçildi. Kitapta şiirleri yazan öğrencilere ait bilgiler de verildi. Kitapta birinci sınıf öğrencilerinin bile  şiirlerini bulabilirsiniz. Ülke genelinde öğrencilerin çalışmalarından oluşan kitap çıkaran köy okulu olarak bir ilke imza atılmış oldu. Kitabın basımında Erbaa Kaymakamlığı maddi destek sağladı. 

           Keçeci İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından okul ve öğrenci ihtiyaçları için kullanılmak üzere satışa sunuldu.

           Bu güzel ve anlamlı projeyi oluşturan okul yönetici, öğretmen ve  öğrencilerini  kutluyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.