Koncuk: İhanet Süreci İçinde Olmayacağız

Koncuk: İhanet Süreci İçinde Olmayacağız

GENEL BAŞKAN: "BU İHANET SÜRECİNİN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ"

 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Sayın İsmail Koncuk Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından 2 Nisan 2013 Salı günü saat 21:00 sularında telefonla aranarak Hükümet tarafından oluşturulan “Akil adamlar” heyetinde yer alması istenmiştir. 

Bunun üzerine Genel Başkanımız Sayın İsmail Koncuk Başbakan yardımcısı Beşir Atalay’a “Türkiye Kamu-Sen’in süreçle ilgili görüşleri nettir. İnanmadığımız bir süreçte bulunmamız mümkün değildir” diyerek heyette bulunmayacaklarını ifade etmiştir.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un sözde çözüm sürecini bir ihanet süreci olarak gördüğüne dair onlarca açıklaması hatta sürece karşı Türkiye Kamu-Sen’in ülke genelinde başlattığı “Türk bayrağı asın” kampanyası olmasına rağmen Hükümet yetkililerinin bunları görmezden gelerek Genel Başkanımız İsmail Koncuk’a akil adamlar heyetinde bulunarak sürecin içerisine dahil edilmeye çalışılması tarafımızdan yadırganmıştır.

Türkiye Kamu-Sen ülkemizin ve milletimizin hayrına olacak her türlü çalışma ve projenin bugüne kadar içinde olmuştur. Bundan sonrada hayırlı her türlü çalışmanın içerisinde olacaktır. Ancak, milletimize çözüm diye yutturulmaya çalışılan, 40 bin insanımızın katili bir terör örgütüyle masa başına oturulması, akan kan dursun gibi güzel sloganların arkasına saklanarak yapılmaya çalışılan ülkemizin bölünme süreci içerisinde asla olmayacak, tam aksine bu sürecin aziz milletimize ve ülkemize hiçbir hayırlı sonuç getirmeyeceğini, bu ülkeden beslenen bu millete hizmet etmeyi her çalışmasının merkezine koyan bir sivil toplum kuruluşu sorumluluğuyla milletimizle paylaşmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

TÜRKİYE KAMU-SEN GENEL MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.