Koncuk: Herkesin Başbakan'ı Oldunuz Mu?

Koncuk: Herkesin Başbakan'ı Oldunuz Mu?

Türk Eğitim Sen Genel Bakanı İsmail Koncuk, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili, sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan açıklama yaptı

İşte o açıklama;

SAYIN BAŞBAKAN HERKESİN CUMHURBAŞKANI OLACAKMIŞ.
Başbakan Erdoğan, beklenen açıklamayı yaptı ve cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı. Millet iradesi elbette tecelli edecek ve ya Ekmelettin İhsanoğlu, ya da Recep Tayyip Erdoğan yeni cumhurbaşkanı olacaktır. Bunu hep birlikte göreceğiz.

Başbakan'ın açıklamasında şu cümle dikkatimi çekti, "Teşkilatım içerisinde kalbini kırdıklarım varsa, onlardan af diliyorum."Sayın Başbakan, 12 yıllık iktidarınızda, Kamu Sen mensupları üzerinde uygulanan yıldırma, ötekileştirme politikalarına sessiz kaldınız, size bizzat ilettiğim halde, bu yıldırma politikasından vazgeçilmedi ve yandaş sendika yöneticileri birinci sınıf vatandaş muamelesi görürken, bizim üyelerimiz "istifa et, etmezsen işin olmaz." tehditi ile karşı karşıya kaldı.

Teşkilatınızda kalbini kırdığınız insanlar sizi affeder mi, bilmem ama Türkiye Kamu Sen mensupları sizi affetmez, sayın Başbakan, hem bu dünyada hem ahirette, yapılan bu zulme seyirci kaldığınız, hatta bu zulmü onayladığınız için affetmez.

Herkesin cumhurbaşkanı olacağınızı da söylüyorsunuz, herkesin Başbakan'ı oldunuz mu?Buna evet diyebilecek bir kişi dahi bulunabilir mi, sayın Başbakan? Kul hakkını Allah bile affetmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum