Kirli operasyonlarla İHH  itibarsızlaştırılamaz

Kirli operasyonlarla İHH itibarsızlaştırılamaz

-Sen Ankara İl Ve Ankara Sivil Toplum Platformu Başkanı Mustafa Kır'ın başkanlığında STK' lardan oluşan bir heyet İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı (IHH ) Ankara Şubesine destek ziyareti yaptı.

MEMUR-SEN ANKARA İL VE ANKARA SİVİL TOPLUM PLATFORMU(ASTP) BAŞKANI  MUSTAFA KIR.

     

"Kirli operasyonlarla İHH  itibarsızlaştırılamaz"dedi.

 Memur-Sen Ankara İl  Ve  Ankara Sivil Toplum Platformu Başkanı Mustafa Kır'ın başkanlığında STK' lardan  oluşan bir heyet  İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı (IHH ) Ankara Şubesine destek ziyareti yaptı.
            İHH'nın Maltepe semtindeki şubesi önünde toplanan platform üyeleri adına Platform Başkanı Mustafa Kır, IHH'ya yönelik operasyonu eleştirerek, "Bu operasyonun arkasında içeride ‘maşalar’ dışarıda başta Israil, ABD ve Rusya olmak üzere İslam coğrafyasında kardeş kavgasını körükleyen ve ülkelerin yer altı ve yer üstü kaynaklarını sülük gibi emen emperyalist güçler vardır.’’ dedi.

Kır konuşmasını şöyle sürdürdü.Gün geçmiyor ki çamur at izi kalsın mantığıyla milletimizin moralini bozacak bir haber olmasın! Gün geçmiyor ki, şahısları ve halk nazarında saygınlık kazanmış kurumları yıpratma amaçlı bir operasyon yapılmamış olsun!      

            İHH Operasyonu Suriye yardımını engelleme ve İHH’yı yıpratma operasyonudur.

Bilindiği üzere bu bağlamda yapılan operasyonlara Van merkezli Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince,  İHH'nın Suriye halkına göndermek için topladığı yardımların koordine edildiği  ofiste çalışan bir şahıs üzerinden  hukuksuz bir şekilde tertiplenen İHH  Kilis Ofisine El Kaide bağlantılı bir  operasyon daha eklendi.

 Terörle Mücadele ekibi olduğu iddia edilen emniyet mensupları tarafından arama kararı bile gösterilmeksizin İHH Kilis ofisinde çalışan bir şahıs üzerinden tertiplenen operasyon Dünya kamuoyunda saygın bir yardım kuruluşu olan İHH'yı  terörize olmuş El Kaide örgütüyle   ilişkilendirme  gayreti Ülkemizde ve uluslararası kamuoyunda küçük düşürme ve yardımların hedefine ulaşmasını engelleme çabasından başka bir şey değildir. Bu operasyonun yapılış şekli dikkate alındığında bu operasyonun salt bir El Kaide bağlantısı olanları yakalama operasyonu olmayıp, özellikle Suriye'ye giden yardımı engelleme ve İHH'yı bir şahıs üzerinden yıpratma operasyonudur.

        Operasyonun arkasında İsrail ve ermperyalist güçler vardır.

 Şimdi soruyorum İHH ile bağlantısı olduğu iddia edilen şahsın yakalanması için neden meskeni değil de İHH nın bir ofisi tercih edilmiştir? Neden operasyonla ilgili haberler şahıs üzerinden değil de İHH üzerinden yürütülmektedir.?   Bu operasyonun arkasında içeride "Maşalar" dışarıda başta  İsrail ABD ve Rusya olmak üzere İslam coğrafyasında kardeş kavgasını körükleyen ve ülkelerin yer altı ve yer üstü kaynaklarını sülük gibi emen emperyalist güçler vardır.

      Kirli operasyonlarla İHH  itibarsızlaştırılamaz.

       Kime ve kim adına  hizmet ettiği açık olan bu tür kirli  operasyonların  ulusal ve uluslararası boyutta  Suriye'den Mısıra, Afganistan’dan Çeçenistan'a' Bosna'dan Filistin’e, Doğu Türkistan'dan  Arakan'a, Somali'den Mali'ye kısaca Ortadoğu'dan Afrika’ya, Afrika’dan Asya'ya  136 ülkeyi içine alan  dini dili ırkı cinsiyeti ne olursa olsun aç,çık,yoksul,mazlum,mağdur, fakir fukara garip guraba dul ve yetimlere hizmetten başka hiç  bir amacı olmayan, devletlerin bile ulaşamadığı yerlere ulaşan, devletlerin bile başaramadığını başaran bir yardım kuruluşu olan İHH'yı ve diğer yardım kuruluşlarımızı itibarsızlaştırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

       Bu Operasyon İHH üzerinden yardıma muhtaç olanlara indirilmiş bir darbedir.

       Biz Memur-Sen Ankara İl Başkanlığına bağlı  sendikalar ve STK'lar olarakİHH halkın nazarında Mavi Marmara öncüsü ve Gazze fatihidir.Şahıslar üzerinden kurumların ve kuruluşların yıpratılması ise yardıma muhtaç kitlelere alçakça ve haince indirilmiş bir darbedir. İHH' yı  ve diğer yardım kuruluşlarını yıpratma amaçlı  kirli operasyonları telin ediyoruz. Başata İHH Başkanı Bülent yıldırım olmak üzere İHH' nın tüm mensuplarının yanında olduğumuzu güvenimizin ve desteğimizin ilelebet süreceğini kamuoyuyla paylaşıyoruz. Dedi. Daha sonra heyet  İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı (IHH ) Ankara Şubesi giderek yardımda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.