Kayıp sayılan Ayşe Nine evlenmek için kaçmış!

Kayıp sayılan Ayşe Nine evlenmek için kaçmış!

Konya'nın Akşehir ilçesinde ailesi tarafından kayıp ilanı verilerek aranan 78 yaşındaki kadının, gençlik yıllarından tanıdığı 86 yaşındaki kişiyle evlenmek üzere Aydın'ın Nazilli ilçesine kaçtığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Konya'nın Akşehir'de yaşayan 78 yaşındaki Ayşe Yuvalı'nın ortadan kaybolması üzerine ailesi gazetelere, hem kayıp ihbarında bulunarak, hem de gazetelere verdikleri ilanlarla kendisini aramaya başladı.

Yapılan araştırmalar, Ayşe Yuvalı'nın kayıp olmadığı, yeni bir hayat kurmak üzere gençlik yıllarından tanıdığı ve şu an 86 yaşında olan Mustafa Çimendere ile evlenmek üzere yaşadığı Aydın'ın Nazilli ilçesine yerleştiği ortaya çıkardı.

-"SEVMENİN VE EVLENMENİN YAŞI OLMAZ"-
Mustafa Çimendere, gazetecilere yaptığı açıklamada, sevmenin ve evlenmenin yaşı olmayacağını dile getirerek, şunları söyledi: "İnsan, her yaşta sevebilir. Ben de Ayşe'yi sevdim ve anlaşarak evlenmek için onu eski memleketim Akşehir'in Çimendere köyünden Nazilli'ye getirdim. Ben 50 yıl önce Akşehir'den Nazilli'ye gelerek yerleştim. 35 yıl önce ilk eşimi kaybettim ve ikinci evliliğimi yaptım. Onu da 7 yıl önce yitirdim. Nazilli'de tek başıma yaşıyorum. İnsanın tek başına yaşaması zor oluyor.

Gezmek için eski memleketim olan Akşehir'e gittim. Gençlik yıllarında tanıştığım Ayşe ile karşılaştım. Onun da 24 yıl önce eşinin öldüğünü öğrendim. Uzum ömürlü insanların yaşadığı Nazilli'de, tek başıma yaşadığımı söyledim. Evlenmek için anlaşarak Nazilli'ye geldik. Evlenme işlemlerimizi başlattık. İkimizde mutlu şekilde yaşam süreceğimize inanıyoruz."
Bu arada evlenmek için için başvurdukları Nazilli Belediyesi Nikah Memurluğundan istenen "akıl sağlığı yerindedir" raporu için hastaneye başvuran yaşlı çiftin, bu işlemlerin tamamlanmasının ardından nikahlarının ilerideki günlerde kıyılabileceği öğrenildi. (aa)




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.