Kamu-Sen'den Ülke Genelinde Şehitler Günü Etkinlikleri

Kamu-Sen'den Ülke Genelinde Şehitler Günü Etkinlikleri

ÜLKE GENELİNDE ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLEYECEĞİZ

18 Mart Şehitler günü ve haftası nedeniyle Türkiye Kamu-Sen Türkiye genelinde bu haftanın adına yakışır bir şekilde ifa edilmesi için çalışma başlattı.

Genel Merkezimiz tarafından ülke genelindeki İl temsilciliklerimize gönderilen yazıda 18 Mart şehitler haftasının önemine vurgu yapılırken, tüm Türkiye’de şehit aileleri, dernekleri ve gazilerimizin ziyaret edilerek basın açıklamalarıyla şehitlerimizin anılması istendi.

    Konuya ilişkin bir açıklama yapan Genel Başkanımız İsmail Koncuk, “18  Mart ve devamı olan hafta  yıllardır bu topraklar için verdiğimiz şehitleri andığımız günler olarak belirlenmiştir.   Bu topraklar için gözlerini bile kırpmadan şehit olan tüm evlatlarımızı anarken, Türkiye’nin son günlerde yaşadığı süreci ise derin bir kaygı ile izlemekteyiz. Bebek katilinin umut haline getirildiği, yüce Türk milletinin değerleriyle oynandığı bu günlerde şehitlerimizin tabir-i caizse kemiklerini sızlatacak gelişmelere şahit olmaktayız. Bu noktada Türkiye Kamu-Sen olarak bu günün ve haftanın önemini bir kez daha vurgulamak, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin üzüntü ve kederlerine ortak olmak için, onların yanında olacağız. Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi ve İl temsilciliklerimiz yurt çapında şehit aileleri ve dernekleri, gazilerimiz ve derneklerini ziyaret edecek,  bu haftanın önemine binaen çeşitli basın açıklamaları yapacaktır. Son günlerde şahit olduğumuz gelişmeler  içimiz kanatırken, elbette ciğerleri en çok yanan şehit aileleri ve gazilerimizi unutmamız mümkün değildir. Bu bağlamda 18 Mart şehitler günü ve haftasını layıkıyla idrak etmek için tüm üyelerimizi düzenlenecek etkinliklere katılmaya davet ediyor, şehadet şerbetini bir an bile duraksamadan içen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimize hayırlı ve sağlıklı bir ömür  diliyorum.”  dedi.

Bu arada etkinlikler çerçevesinde Türkiye Kamu-Sen ve Eskimeyen Dostlar Gurubu 18 Mart 2013 Pazartesi günü akşam namazının hemen ardından "Şehitler Günü" dolayısıyla Ankara Kocatepe Camii'nde Mevlid-i Şerif okutacaktır. Tüm vatandaşlarımız okutulacak Mevlid-i Şerife davetlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.