Kamu-Sen'den Aşure İkramı Programı

Kamu-Sen'den Aşure İkramı Programı

TÜRKİYE KAMU-SEN'DE GELENEKSEL AŞURE İKRAMI YAPILDI

Muharrem ayının en güzel geleneklerinden birisi olan Aşure günü Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi’nde yapılan etkinlikle kutlandı. 

Her yıl olduğu gibi bu yılda sendikamızda düzenlenen geleneksel aşure gününde kazanlarda yapılan  aşure üyelerimize ve davetlilerimize dağıtıldı.

Aşure dağıtımı öncesi yapılan duada Kerbela’da şehit edilen Hz. Hüseyin ve 72 arkadaşı ve tüm şehitlerimizi için dua edildi. 

KONCUK: ALLAH İSLAM ALEMİNE BİR DAHA  BÖYLE BİR ACI YAŞATMASIN

Yapılan duanın ardından Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kısa bir konuşma yaptı. Koncuk, “Bundan 1374 yıl önce Kerbela’da katledilen Peygamber efendimizin torunu Hz. Hüseyin ve 72 arkadaşı ve tüm şehitlerimizi Muharrem ayı vesilesiyle bir kez daha yad ediyoruz. Allah İslam alemine böyle bir acı bir daha yaşatmasın. Türk İslam aleminin huzur, birlik ve beraberlik içerisinde ve dış plan ve kirli organizasyonlardan başarıyla çıkmasını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk konuşmanın ardından Aşure ikramını başlatırken, davetliler ise dağıtılan aşureyi afiyetle yedi. 

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezinde düzenlenen aşure dağıtım gününe Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Celal Karapınar, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Nazmi Güzel, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz, Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir, Emniyet-Sen Genel Başkanı Faruk Sezer , Genel Merkez yöneticileri, Üyelerimiz ve çok sayıda davetli  katıldı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.