İzmir'in seri katili böyle görüntülendi

İzmir'in seri katili böyle görüntülendi

Kamuoyu üç gündür onu konuşuyordu. İzmir'in üzerine kabus gibi çöken seri katil işte böyle yakalandı.

 

İzmir'de üst üste üç gecede üç kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan katil zanlısı Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Üç kişiyi kafalarından vurarak öldüren zanlı yurt dışına kaçmayı planlıyordu.

CİNAYET SİLAHI VE MAKTULLERİN EŞYALARI ODASINDA

Zanlının Mardin nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki H.A. olduğu ve cinayetlerde kullanılan silah ile maktullere ait bazı eşyalar odasında ele geçirildi.

İzmir'in Balçova ilçesinde bankacı Esra Yaşar ve üniversiteli Ayşe Selen Ayla ile Konak'ta aynı yöntemle 'Azra' takma adlı transseksüel 30 yaşındaki Mustafa Has'ı başından vurularak öldürülmesi olayının ardından, polisin başlattığı çalışmalar sonuç verdi.

 Katili böyle yakaladılar
İzmir Valisi Cahit Kıraç İzmir'deki 'seri katil' olduğu belirtilen şüpheli H.A.'nın, son kurban Mustafa Has'a ait telefonu bir bayiye satması ve 40'a yakın güvenlik kamerası görüntüsüyle tespit edildiğini açıkladı.

İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, şüphelinin kendisini rahat hissedip hata yapmasını sağlamak için hayali bir robot resmi çizip dağıttıklarını söyledi.

Yılmaz, ele geçirilen ipucundan bir otobüs firmasıyla Bodrum'a gittiğini belirlediklerini ve bir şube müdürü başta olmak üzere oluşturdukları özel ekibi hemen Bodrum'a gönderdiklerini anlattı.

UYURKEN YAKALANDI

Sabahın erken saatlerinde operasyon için düğmeye basan özel ekip zanlının Bodrum'da bir pansiyonda kaldığını belirledi. Ekipler, mahkeme kararını beklerken zanlının kaçmaması için pansiyonun etrafını sardı. Mahkeme kararının ardından güvenlik güçler zanlıyı uyurken yakaladı.

YUNANİSTAN'A KAÇACAKTI

Yapılan üst aramasında üzerinde 4 bin Euro para ve pasaport bulunan şüphelinin Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası üzerinden yurtdışına kaçmayı planladığı tahmin ediliyor.

ÜÇ KARDEŞİ DE GÖZALTINDA

Polis, zanlının kaldığı belirlenen bazı adreslerde aramaları sürdürüyor. Bodrum'da yakalanan kişinin 3 kardeşi de İzmir'de gözaltına alındı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, görgü şahitlerinin ifadeleri üzerine robot resmi hazırlanarak basına dağıtılan şüpheli şahısla ilgili polise çok sayıda ihbar gelmişti.

7.65 BELİNDE ÇIKTI

Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, cinayetlerde kullanılan 7.65 milimetre çapındaki tabancanın da H.A.'nın belinden ele geçirildiğini, tabancanın dolu ve merminin de namluya sürülü olduğunu söyledi.

Kadir Ay, operasyonu gerçekleştiren polis ekibine, çatışma olasılığına karşı 6 kişilik özel harekat timinin de destek verdiğini belirtti. İzmir'de garsonluk yaptığı belirtilen H.A.'nın psikolojinin bozuk olduğu, ifadesi alınırken bunun da dikkate alındığını kaydedildi.
http://www.internethaber.com/izmirin-seri-katili-boyle-goruntulendi-247875h.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.