İyileştiren suya 40 milyon dolar yatırdı!

İyileştiren suya 40 milyon dolar yatırdı!

Daha önce yurtdışındaki bir fuarda kızdığı için "yerli Ferrari" Etox'u üreten işadamı Ercan Malkoç, bu kez memleketi Kırşehir'de şifa bulduğu suya 40 milyon dolarlık yatırım yapıyor

Tatil için gittiği memleketinde termal suyun bazı hastalıklarını iyileştirdiğini fark eden iş adamı Ercan Malkoç, 40 milyon dolarlık yatırımla memleketi Kırşehir'e termal otel yaptırıyor.

Arteks İnşaat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Malkoç, iş yaşamını Ankara'da sürdürdüğünü, 5 yıl önce tatil için geldiği memleketi Kırşehir'de yeraltından çıkan termal suyun faydalarına bizzat tanık olduğunu belirtti.

Mantar hastalığı ve mide rahatsızlığı bulunduğunu, termal otelde tatil yaptıktan sonra her iki şikayetinin de ortadan kalktığını fark eden Malkoç, "Memleketim olmasına rağmen Kırşehir'de çıkan termal suyun sağlık için bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum. Bunu bizzat yaşayınca bu nimetten tüm insanların faydalanmasını istedim. Bu olaydan birkaç ay sonra bölgeye yatırım kararı aldık" dedi.

Kent merkezinde çıkan suyu tahlile gönderdiklerini ve suyun faydaları ile ilgili uzman görüşü aldıklarını ifade eden Malkoç, suyun romatizma, mide, mantar, eklem ve kemik rahatsızlıklarının tedavisine yardımcı olduğuna inanıldığını kaydetti.

Yerin 450 metre altından 49 derece sıcaklıkta çıkardıkları termal suyu 2 derecelik bir soğuma ile otele ulaştırdıklarını dile getiren Malkoç, suyun hem banyo yapma, hem buharından faydalanma ve hem de içilebilme özelliğine sahip olduğunu vurguladı
posta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.