İnternet, Anadolu’ya açılıyor!

İnternet, Anadolu’ya açılıyor!

Anadolu'daki 20 milyon internet kullanıcısıyla 3 milyon KOBİ'yi gözüne kestiren Internet Holding ile Birand Yapım ortaklığı, 'Turkclick' projesini hayata geçirdi

Yerel Internet Reklam Pazarlama platformu adlı projeyle internetteki girişimcilerin gelirlerinin artırılması hedefleniyor.
Projeyi, 'Türkiye'nin ilk yerel internet platformu' olarak adlandıran Internet Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriç Ekmekçi, yerele internet üzerinden ulaşmak isteyen reklamverenlerle, yereldeki KOBİ'lerin, interneti kullanarak dışa açılmalarını, yeni müşterilere ulaşmalarını sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.
Ekmekçi, şöyle devam etti: “Turkclick sayesinde örneğin, Afyon'daki on binlerce internet kullanıcısına ulaşmak isteyen bir şirket müşterimiz olabilir. Ayrıca, Afyon'daki bir kaymak üreticisi platformdan faydalanarak ürünlerini hem kendi bölgesinde hem de ulusal anlamda tanıtabilir.”

Temsilcilik sistemi var
Turkclik projesi kapsamında, 81 il ve 1518 ilçede temsilcilik sistemi getirdiklerini belirten Birand Yapım Yönetim Kurulu Üyesi Umur Birand da, böylece Anadolu'daki girişimcilerle birlikte hareket edeceklerini belirtti. Birand kurulan yeni sistem hakkında şu bilgileri verdi:
“Şu anda her ilden bir temsilci arıyoruz. Bu temsilcilerin yaşadığı çevreyi iyi bilen insanlar olmasına dikkat ediyoruz. Daha sonra bu arkadaşlara “32. Gün” haber anlayışıyla konuşmasını ve kamerayı kullanmayı öğretiyoruz. Bu bilgi akışının ardından kendisi KOBİ'lere gidecek ve onların haberlerini yapacak. Ortaya çıkan içerik internet sitelerinde kullanılacak.”



Milliyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.