İndirim dalgası Anadolu'ya yayılıyor

İndirim dalgası Anadolu'ya yayılıyor

İTOnun 'Alışveriş İçin Gün Bugün' sloganıyla başlattığı alışverişi teşvik kampanyasına, Anadolu'da Bursa'nın öncülük etmesi için çalışma başladı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, BTSO koordinasyonunda bir araya gelen sektör temsilcileri ve sivil toplum örgütleri, Bursa'nın söz konusu kampanyaya kentteki tüm tarihi ve modern çarşılarıyla katılması yönünde fikir birliğine vardı.

Kampanya kapsamında, ''Bursa Çarşılarında Gün Bugün'' sloganıyla kentteki tüm çarşılarda çeşitli oranlarda indirim yapılacak.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, küresel krizin mali etkisinden çok, sosyal yapıda meydana getirdiği motivasyon düşüklüğüne dikkati çekti.

Son günlerde sıkça işlenen kriz haberlerinin, piyasalarda büyük bir sıkıntı, endişe ve bekleyiş yarattığını ifade eden Sönmez, ''Hayatı ertelemenin anlamı da faydası da yok. İstanbul'da başlayan bu harekete, Bursa olarak destek vermek, çok doğru ve yerinde bir karar olacak'' dedi.

Sönmez, ülkenin yaşadığı yurt dışı kaynaklı sıkıntı ortamında dayanışma, birlik ve beraberlik ihtiyacının üst seviyede olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

''Bu kampanyanın, hem perakende ticaret yapanlar hem de tüketiciler açısından önemli bir rahatlama sağlayacağını düşünüyoruz. Önce İstanbul, sonra Bursa ve tüm Anadolu'ya yayılmasıyla kampanyanın, ortak hedefe odaklanma anlamında da önemli mesajlar vereceği açıktır. Ayrıca, bu dönemde herkes yerel unsurları kullanırsa, bu dayanışmanın en güzel örneğini göstermiş oluruz. Bu sıkıntıyı hep birlikte aşacağımızdan eminiz.''

Kampanyayla ilgili BTSO'da yapılan çalışmaya, As Merkez, Korupark, Zafer Plaza, Kent Meydanı AVM, Magazin Outlet AVM, Özdilek ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Platformunun temsilcileri katıldı.


www.haber7.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.