İlköğretim'de esrar gözaltısı

İlköğretim'de esrar gözaltısı

5 ilköğretim öğrencisine esrar gözaltısı

Samsun'da bir ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki T.U., ikisi kız toplam dört arkadaşına esrar verdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

T.U. ifadesinde babasına ait esrardan bir miktar aldığını söyleyince baba Seyfi U. (38) ile 4 öğrenci daha yakalandı. Öğrenciler tahlillerde temiz çıkınca serbest kaldı.
Cumhuriyet Meydanı'nda dün asayiş denetimi yapan polis, 14 yaşındaki kız öğrenci S.K.'nın üzerinde 2 gram esrar buldu. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen S.K., uyuşturucuyu aynı okuldan arkadaşı T.U.'dan aldığını söyledi. Okulda gözaltına alınan T.U. da ifadesinde esrar içen babası Seyfi U.'ya ait poşetten uyuşturucu alarak S.K. ve üç öğrenciye verdiğini söyledi.
Öğrencilere idrar tahlili yaptırıldı. Yapılan tahlil sonuçlarında öğrencilerin uyuşturucu kullanmadığı belirlendi. İfadelerine başvurulan beş öğrenci serbest bırakıldı. Ekipler baba Seyfi U.'nun İlkadım ilçesindeki evine de baskın yaptı. Evde yapılan aramada poşet içinde üç gram esrar bulan polis, Seyfi U.'yu gözaltına aldı. Yapılan idrar tahlilinde uyuşturucu kullandığı belirlendi.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.