İlköğretim Müdürlerine Güzel Haber

İlköğretim Müdürlerine Güzel Haber

İlköğretim okullarının en büyük sorunu olan ödenek sıkıntısı İlköğretim Genel Müdürü İbrahim ER'in gayretleriyle çözüme kavuşuyor..

İlköğretim Okullarının en büyük sorunu olan hizmet alımı için ödenek ayrılmaması sorunu 2011 yılında büyük ölçüde çözüme kavuşuyor...

İlköğretim Genel Müdürü Sayın İbrahim ER'İN , ilköğretim genel müdürü olmasıyla beraber uzun süredir üzerinde çalıştığı vr çözüme kavuşturmak için büyük uğraşlar verdiği ilköğretim okullarının ödenek sorunun da mutlu sona yaklaşıldı..

2011 yılında , ( Ocak ayı) ilköğretim okullarının temizlik sorunu büyük oranda hizmet alımı ile çözülecek. Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden ve genel bütçeden özel idarelere para aktarılacak. Bu paralar okullara hizmet alımı noktasında İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından kullanılacak ve okul müdürleri işveren noktasında kendi elamanlarını alabilecek.

İlk defa bu uygulama 2011 yılında hizmete girecek. Bu uygulamanın hayata geçmesi ile birlikte ilköğretim okul müdürleri , bir nebze olsun rahat bir nefes alacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.