Hollywood'un aksiyon yıldızları bu filmde bir araya geldi

Hollywood'un aksiyon yıldızları bu filmde bir araya geldi

Sylvester Stallone'un hem yönetip hem de rol aldığı The Expendables'de Hollywood'un ünlü aksiyon yıldızları Jason Statham, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren ve Jet Lee'yi bir araya getirdi.

Kadrosu itibariyle gelecek yılın en iddialı filmleri arasında olması beklenen The Expendables'ın çekimlerine geçtiğimiz ay Brezilya'daki film setinde başlandı.

Filmin çekimleri sırasında günde 10 saat çalışan ve oldukça efor sarf eden 63 yaşındaki ihtiyar delikanlı Stallone ise kendisinden yaşça genç olan diğer yıldızlara taş çıkartıyor.

23 Nisan 2010 yılında vizyona girmesi planlanan filmde Stallone ve paralı asker olan ekibinin Güney Amerika'da bir diktatörü devirme macerası anlatılıyor.

Filmin detaylı konusu ise şöyle; Amerikalı rehinelerinin öldürülmesi ve dış politikaların ihanetinden yıllar sonra Amerika, diğer ulusların da yardımıyla en deneyimli askeri mangasını 20 yıldır Güney Amerika'yı tahrip eden diktatörü yıkmak amacıyla bir araya getiriyor. Manga, suikasti gerçekleştirmek için yola çıkıyor. Askerler dış yardım olmayacağının farkına varınca ise kendilerini sadece diktatörün ordusuyla değil, aynı zamanda onları bir araya getiren hükümetlerle de savaşın içinde bulur.
zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.