‘Helikopterin pilotu zehirlendi!’

‘Helikopterin pilotu zehirlendi!’

Yazıcıoğlu'nun ölümünün üstündeki müthiş şüpheler…

Türkiye'yi sarsan helikopter kazası, bu kez de suikast iddialarıyla gündeme geldi. Kanal D Haber, BBP yönetimi ve Yazıcıoğlu'nun ailesinin taşıdığı büyük şüpheleri ve o şüphelerin ardındaki çok vahim iddiaları gün yüzüne çıkardı.

Geçtiğimiz hafta meydana gelen kazanın ardından Yazıcıoğlu'nun cenazesi Salı günü toprağa verildi ama Büyük Birlik Partisi bu sır dolu olayı defterini 'kaza' diyerek kapatmak niyetinde değil. Çünkü olayla ilgili büyük şüpheleri var.

Kazanın üstünden geçen sürede ibre artık suikast ihtimaline döndü. Parti ve aile Kahramanmaraş savcılığına başvurdu. 'Pilot zehirlenmiş olabilir, kapsamlı otopsi yapılsın' dediler ve midesinden, idrarından, kanından tahliller istediler.

BBP pilotun yiyecek ya da içeceğine kalkıştan önce ilaç konulduğundan şüpheleniyor O şüphenin devamında pilotun zehirlendiği ve havada beyin kanaması ya da kalp krizi geçirmiş olabileceği var. Bu şüphenin nedeni ise köylülerin anlattıkları.

BBP avukatı Kemal Yavuz "iki köyün üzerinden geçerken helikopter yalpa yapıyormuş Sisne ve Koscağız köylüleri böyle anlattı" diyor.

Pilotla ilgili savcılık raporunu bekleyen parti yönetimi enkazın hemen kaldırılmasına da karşı çıktı. Çünkü partililer ve Yazıcıoğlu ailesi bakanlık uzmanlarıyla yetinmeyecekler, o enkazı yabancılara da incelettirecekler. Hatta Amerikalı bilirkişilerle temasa geçip uzman ekibi bile ayarladılar.

Olayın aydınlanması yönünde en büyük delilerden biri de, son sözlerini bütün Türkiye'nin dinlediği İHA muhabiri İsmail Güneş'in kamerası olacak. Güneş'in kamerası kaza anında açık mıydı, kapalı mıydı sorusunu aile ve parti yönetimi de sordu savcıdan görüntüleri istedi. Kamera açıksa Güneş'in çektiği son anların olayı aydınlatacağına inanıyorlar.

Tüm bu şüphelere BBP Ankara İl Başkanı Hasan Bozok da farklı kuşkularla katıldı. Bozok, “Olaydan bir süre önce Yazıcıoğlu'nun evinden diz üstü bilgisayarı çalındı. Sonra bahçeye bırakıldı, Genel Başkan'la ilgili her türlü bilgiye bu bilgisayardan ulaşıldı." Dedi.

En çarpıcı olay ise 15 gün önce gelen suikast ihbarı oldu. Bozok'a göre Yazıcıoğlu'na yapılacak bir suikast ihbarı alınmış ancak bu bilgi doğrulatılamamıştı.

kanaldhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.