Hazine Stajyer Kontrolör Alacak

Hazine Stajyer Kontrolör Alacak

Hazine Müsteşarlığı, Stajyer Hazine Kontrolörü almak üzere sınav açtı.

Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı, Stajyer Hazine Kontrolörü almak üzere sınav açtı.

Hazine'nin internet sitesinde yer alan ilana göre, giriş sınavı, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre, Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığınca yapılacak ''Yazılı'' ve ''Sözlü'' sınavlardan oluşacak.

Giriş sınavının yazılı aşaması, 11-12 Ekim 2008 tarihlerinde sabah ve öğleden sonraları dört ayrı bölümde yapılacak.

Yazılı sınava katılabilmek için başvuranlardan, KPSS P-40 puan türüne göre puanı en yüksek 100 aday, sınav komisyonunca tespit edildikten sonra, tebligat yoluyla ve Hazine internet sitesinde ilan edilmek suretiyle sınav yeri ve saatleri de belirtilerek giriş sınavına çağrılacak.

Giriş sınavına katılmak isteyenler, yüksek öğrenim belgesi veya bitirme belgesinin aslı veya Noter onaylı sureti, KPSS Sınav Sonuç Belgesi aslı, geçerli kimlik belgesi aslı veya noter onaylı sureti, fotoğraflı aday başvuru formu ve iki adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf ile Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı'na müracaat edecekler.

Adayların, başvuru ve kayıt işlemleri için en son 22 Eylül 2008 Pazartesi günü Saat: 17.00'ye kadar Ankara'daki Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı'na bizzat veya posta ile başvurmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.