Havalar nasıl olacak?

Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güneydoğu kesimleri ile Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Elazığ, Bitlis, Van, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzey ve batısında 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve doğu, zamanla batı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

MARMARA: Parçalı, batı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

EGE: Az bulutlu, kıyı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

AKDENİZ: Az bulutlu, doğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Elazığ, Van, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde batı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Siirt çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Batman çevrelerinde sis bekleniyor. 

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...











Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.