Havalar nasıl olacak?

Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Kıyı Ege, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adana'nın doğu ilçeleri ile Malatya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bursa ve Bilecik çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Çanakkale'nin Ayvacık ile Balıkesir'in Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Havran ve Gömeç ilçelerinin, öğle saatlerinde Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Bursa ve Bilecik çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batısında güney ve günaybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. 

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde bölgenin kıyı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

AKDENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adana'nın doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinde Malatya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...











Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.