Haseki Hastanesi'nde sağlık skandalı

Haseki Hastanesi'nde sağlık skandalı

Önce "Domuz gribi değilsin", sonra arayıp "Domuz gribi taşıyorsunuz" dediler

Türk Hava Yolları'nda kabin amirliği yapan İleri, Hong Kong uçuşunun ardından yüksek ateş şikayetiyle Esenyurt Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hostes olduğunu öğrenen doktorlar domuz gribinden şüphelenerek İleri'yi ambulansla Haseki Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede tahlilleri yapılan İleri'ye bağırsak enfeksiyonu teşhisi konulup taburcu edildi.





Ancak salı akşamı İleri, hastaneden aldığı telefonla şoke oldu. Dört gün sonra hastane çalışanları İleri'ye domuz gribi virüsü taşıdığını iletti.

Virüsü arkadaşı ve onun kızına bulaştırdı Hong Kong seyahatine birlikte gittiği iki hostes arkadaşı da domuz giribi teşhisiyle tedavi altında alınan İleri, taburcu olduktan sonra görüştüğü en yakın arkadaşı Sedef Amar ve onun kızı 26 yaşındaki belediye bandosunda trampet çalan kızı Seçil Sabuncuoğlu'na da virüs bulaştırdığını öğrendi. Hastanenin yaptığı hatanın affedilir gibi olmadığını belirten İleri, "Bana dört gün sonra hasta olduğum söyleniyor. Bu nasıl bir skandaldır. Bunun hesabını birilerinin vermesi gerek. En çok arkadaşıma ve onun kızına hastalık bulaştırdığım için vicdan azabı çekiyorum. Bilseydim kimseyle görüşmezdim. Şimdi Seçil'in hastanede tedavisi sürüyor. Ben de evde ilaç tedavisine devam ediyorum. Cumartesi gününe kadar tecrit hayatı yaşayacağım. Allah'tan çocuklarım şehir dışında" dedi
milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.