Hangi otoda ne kadar indirim var?

Hangi otoda ne kadar indirim var?

Yılın ilk aylarında, durgunluk beklenirken, tam tersine yüksek satışlarla karşılaşan otomotiv firmaları, bu rüzgarı devam ettirmek için kampanya kozlarını kullanıyor. Bazı otomobil markalarının bahar kampanyaları;

 


Alfa Romeo; Türkiye, italyan otomobil üreticisinin lüks küçük sınıfta yer alan ve 20 bin 550 Euro'dan başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla satışa sunulan Alfa Romeo MiTo için Koç Fiat Kredi desteğiyle Nisan ayı sonuna kadar sürecek yeni bir kredi kampanyası düzenliyor.

Bu kapsamda Alfa Romeo Finans aracılığıyla 20 bin TL için 36 ay vadeyle 666 TL'lik taksitle kredi kullanma imkanı sunuluyor. Bununla birlikte sadece nakit alımlarda geçerli olmak üzere spor paketli ve Distinctive donanımlı Alfa Romeo MiTo versiyonlarında bin 600 TL'yi aşan indirimavantajı yine Nisan ayı kampanyası kapsamında sunuluyor.

Citroen; Fransız otomobilmarkası Citroen, binek ve hafif ticari araçlardaki fiyat avantajının yanı sıra Şubat ayında satışa sunulan yeni C3 modeline özel olarak Mart ayında başlattığı 10 bin TL için 12 ay yüzde sıfır faiz kampanyasını, Nisan ayında da sürdürüyor. Ticari araçlarda ise Berlingo Com-bi satin alanlara alarm, park sen-sörü ve Cruise Control'den oluşan City Pack hediye edilmeye devam ediliyor.

Ford Otosan; 50. Yıl şerefine Mart ayında başlattığı satış kampanyasına yoğun talep nedeniyle Nisan ayında da devam ediyor. "50 ay vade500 TLtaksit", "5.000 TL'ye varan indirim" ve "50 ay garanti ve yol yardım hizmeti" seçeneklerinin yanı sıra Nisan ayı kampanyası dahilinde Hukukçulara ve Emniyet mensuplarına özel yüzde 7'ye varan indirimler de söz konusu.

Peugeot; Nisan ayında müthiş fırsatlar, çok cazip kredi seçenekleri ve cıvıl cıvıl hediyelerin yanı sıra test sürüşüne katılanlara çekilişle 5 adet 206+ kazanma imkanı sunuyor. Ayrıca showroom'lara gelen tüketiciler özel seri Peugeot modellerini keşfedebilecek ve 0,94 faizle 24 ay vadeli kredi imkanından da faydalanabilecekler.

Ayrıca, 5-24 Nisan tarihleri arasında Peugeot Yetkili Servisleri'nde 4 yaş ve üzeri tüm Peugeot modellerinde 0/o25'a varan indirimler sunuluyor. 2007 ve daha eski model Peugeot modellerine özel düzenlenen kampanya kapsamında orijinal yedek parça Peugeot ürün gamında mekanik parçalarda °/o 25, işçilikte % 20 motor yağlarında ise °/o 25 oranında özel indirimler dikkat çekiyor.

Renault; Nisan ayında tüketiciye, Symbol'de 2.750 TL, Clio HB'de 3.000 TL, Megane HB'de 2.000 TL, Laguna modelinde 5.000 TL'ye varan indirimfırsattan sunuluyor. Ayrıca Megane HB Im-pressor 1.4 Turbo modelinde 1.500 TL takas mdirimi yer alıyor. Megane HB'de ise indirime ek olarak Renault Kasko hediye ediliyor. Tüm bu avantajlara ek olarak Clio Grand Tour, Megane Sport Tourer ve Grand Scenic modellerinde 1.000 TL avantajlıileri teslim avantajı sunuluyor. Bunların yanısıra Fluence, Symbol, Clio HB, Megane HB modellerinde de ileri teslim kampanyası devam ediyor.

Subaru; bahar kampanyasıyla, Impreza, Forester, Legacy ve back modelleri için Nisan ayı sonuna kadar özel indirim oranları ve cazip kredi seçenekleri sunuyor. Subaru'nun bahar kampanyası kapsamında en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan efsanevi Impreza'lara 34 bin TL'den başlayan fiyatlarlarla sahip olunabilecek.

Forester'ın AWD 2.0XS 4AT Comfort ve Limited benzinli modellerinde peşin alım indirimi olarak 1 bin 500 TL + KDV tutarında katkı sağlanıyor. Cazip fiyat avantajının yanı sıra  yine Forester AWD 2.0XS 4AT Comfort Limited benzinli modelleri için navigasyon ve geri görüş kamerası da Nisan ayı süresince hediye ediliyor. Forester AWD 2.0X 4AT modelinde ise 2 bin TL + KDV peşin alım indirimi var.

Toyota; Toyota'nın gözde modelleri, Nisan ayında 2 bin TL'ye varan indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Toyota Kasko hediyesi ile sunulan yenilenen Auris fırsatının yanı sıra avantajlı servis günleride Toyota Plazalarda devam ediyor.

Otohaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.