Hadise, kostümlü provaya çıktı

Hadise, kostümlü provaya çıktı

MOSKOVA'da düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi 'Düm Tek Tek' isimli şarkısıyla temsil edecek olan Hadise bugün kostümlü prova yaptı.

Hadise'nin merakla beklenen kostümü iki parçadan oluşuyor. Kırmızı kostüm, göbeği açıkta bırakıyor. Kostümünün üzerinde aksesuar olarak altın kaplama bir kemer kullanılmış. 'Modern çağın dansöz kıyafeti' olarak adlandırılan kostümün kumaşlarının İtalya'dan özel olarak getirtildi. Hadise'nin ayakkabısı da Swarovski taşlarıyla süslendi. Kostüm, Türk asıllı Belçikalı stilist Mahmut Karadağ'ın imzasını taşıyor.

Hadise'nin bu kostümü hurriyet.com.tr okurlarının birçoğu tarafından beğenilmedi. İşte o yorumlardan bazıları:

-BENCE BU ŞAKA :))

-Bu mudur... Nedir bu elbise denen şeyin hali, bunca zaman tek parça mayo gibi olan bu şeyi mi tasarladılar vallaha pravo. Jean giy çık daha süper oluyorsun.

-Kotlu daha güzel olduğunu düşünüyorum.kırmızı kostümmü neyse şişman göstermiş gibi önemli olan diğer ülkeler beğensin, kazanalım.

- Berbat, hatta Hadise'nin güzelliğini bile engellemiş. Rakip ülkelere diktirsek ancak bunu dikerlerdi.

-Yapmayın cidden cok basit bir kıyafet.! Hakikaten cok kötü. Harem kıyafeti. Görünce şok oldum.

-Hiçte güzel değil. Keşke yılbaşında giydiği kıyafet şimdi düşünülmüş olsaydı. Şarkı ve kıyafet çok bütünleşmişti. Şimdi dansöz gibi olmuş. Beğenmedim.


-Bu kıyafeti çok mu aramışlar bulmak için :))) Hiç bi özelliği yok da yani...

-Fred Çakmaktaş kostümü giyseydi daha iyiydi.

-Resmen dansöz kıyafeti, Beyonce hareketleri, Beyonce' nin oryantel olmuş hali gibi. Hiç kendine has bir tarzı yok, Ayrıca güzel olan şarkısı ve sesi bu Beyonce etkisi altında sönmüş gitmiş
hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.