Gül'ün Vedası: Hizmete Devam!

Gül'ün Vedası: Hizmete Devam!

Cumhurbaşkanı Gül veda konuşmasında ‘hizmete devam’ dedi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ‘bu bir veda konuşmasıdır’ dediği konuşmasında “Şüphesiz ki, bundan sonra da milletime hizmet etmeye devam edeceğim. Bu nasıl olur, ayrı bir konu ama önemli olan hizmete devam etmektir.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) iftar programına katıldı. Cumhurbaşkanı Gül, TOBB’un Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni’nde yaptığı konuşmada 7 yıllık görev süresinin sonuna geldiğini ifade etti. 

Yedi yıllık görevinin bittiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Ben daha çocukluğumdan beri hep dernek, cemiyet daha sonra da siyasi parti ile vatan ve millet meseleleri ile beraber oldum. Daima bu şerefli millete hizmet etmeyi de daima en mukaddes görev olarak gördüm. Şüphesiz ki, bundan sonra da milletime hizmet etmeye devam edeceğim.” sözleri delegeler tarafından uzun süre alkışlandı. 

Millete hizmet etmenin çok yolları olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Gül, “Bakalım, nasıl edeceğiz. Ama hep beraber olacağız.” diyerek millete hizmet noktasında bundan sonra elinden gelen her türlü gayreti göstereceğini aktardı. Gül, “Dediğim gibi bu nasıl olur ayrı bir konu. Ama önemli olan bu hizmete devam etmektir. Bu vesile ile aynı zamanda bir veda konuşması da yapmış oldum.” değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.